Нека да помогнем на ХК МГУ София да съберат парички за нов екип!

the.rampage.rado

Well-Known Member
Здравейте!

Не е много "предприемаческа" тази тема, защото паричките, които успеем да съберем ще отидат за екипи за отбора ни, но искам да представя кампанията и в този форум, защото знам че тук има отворено-мислещи българи, които ще искат и могат да помогнат. (ако модераторите намерят по-подходяща секция където темата би събрала повече прегледи ще се радвам да я преместят на правилното място)
image.jpg

Тази година ХК МГУ ще е един от двата ни представителя в хокеините турнири в Европа. Лошото е, че на нашия отбор му се падна да пътува до Малта, а както знаете до там няма влак или автобус (ние си пътуваме така, мизерно, 10 дни път с камили, но такива са ни възможностите) и трябваше да съберем по-голям бюджет за самолетни билети и настаняване (а юни месец е сезона в Малта и цените са си мамата джаса за стая... :-o). Това доста ни изяде предварителните очаквания за общата цена и парите, които ни остават (около 1800-1900) лева не ни стигат за новите екипи, които трябва да закупим, ако искаме да играем.

Стигнахме до момента, в който разбрахме че е по-добре да тръгнем по пътя на crowdfunding-а, защото в България никой не дава пари "просто така", всеки чака или услуга или печалба, а ние сме аматьорски отбор, за второто не може да става и въпрос за съжаление...

Та заех се с тази идея и вчера регистрирах една кампания в indiegogo - http://igg.me/at/hc-mgu-kit-fundraise/x/6444337

Как можете да ни помогнете?
  • с дарение в сайта - приемат пейпал и карти. Всяко левче ще бъде оценено. А за хората, които събират спортни сувенири сме приготвили специални подаръци, като значки, чаши, плюшени играчки с нашата емблема и разбира се персонализирана тениска специално за вас.
  • ако нямате възможност да ни помогнете директно бихме се радвали да разпространите нашата идея, така че тя да стигне до повече хора. Това е изключително важно за нас, защото наистина тази втора вълна от хора би ни била дала шанса да успеем с начинанието! Благодарим Ви!

За какво ще използваме средствата?
  • отбора се нуждае от 2 комплекта нови екипи (състоящи се от тениски, гащета, калци) за 20 състезателя. За момента не можем да си помислим за анцузи и всеки ще загрява както до сега - с каквото намери. Персонализацията ще бъде направена в България, за да спестим допълнителни средства.
  • ако не успеем да съберем нужната сума ще поръчаме само 16 комплекта (толкова полеви играчи можем да впишем за даден турнир) и ще "спестим" калците
  • сегашният ни (жълт) екип ще бъде даден на децата от клуба до 12 или 14 години като състезателен екип и ще продължи да се ползва от тях.

Ако мога да отговоря на каквито и да били питания, моля не се колебайте да се свържете с мен тук или на лично!

team_outdoor2.jpg


kupa.jpg


nasko.jpg


Благодарим на Илиян Телкеджиев и на Psy Ops Доктора за прекрасните снимки!
 

Горе