Нещо за да започна ...

Най-бързия лесен начин да започнеш е с афилиейт / цпа /ппц* като си подбереш ниши и пуснеш няколко информациона сайта / блога и пробваш да ги монетизираш с подходящите програми

*Ако трябва да съм честен никога не сме получавали плащне от програма плащаща на клик ;)
 
От: Нещо за да започна ...

Търси CPA и PPC в търсачката. А иначе за афилиейт програми виж тук
Ако има нещо питай тук, но не очаквай подробно обяснение как да започнеш. Има много подобни теми във форума.
Късмет
 
От: Нещо за да започна ...

Да разбирам но искам нещо с което до започна дори отначало доходите да са малки склонен сам да вложа дори и пари и това което имам но не знам за какво не знам все още с какво да опитам ако може някой да даде идея да помогне
 
От: Нещо за да започна ...

да разбирам ви но просто с блогове не знам нямам идея за какво може мислих и с афилиейт но нещо .... От сутринта съм седнал и мисля разглеждах темите но не мога да определя и в какво да инвестирам ...
 
От: Нещо за да започна ...

Това си е лично мое наблюдение, никой да не го взима присърце.
Теза: Пари няма да правиш, но определено ще научиш Това/Онова :

Няма смисъл да го мислиш толкова много, като имам предвид, че каквото и да започнеш в 90% от практиката е провал от финансова гледна точка! Разбира се, че ще се обогатиш познанията но шанса за правене на тези пари който си мислиш, че ще правиш и то от първия, втория път е смешен. Разбира се ние обичаме оптимистите и им даваме 10% процента в който ако те влязат някак си и направят среден приличен доход с който да се надъхат още повече и да вложат още повече време и пари и усилие в нова ниша или подобряване на старата. Което ще нарека Заблуждение – е лоша картинка.
 
От: Нещо за да започна ...

Да може и погрешно да съм те разбрал но не съм тръгнал за много пари тръгнал съм и искам да започна бизнес не се боря в момента за рали а за да науча нещо повярвай ми днес съм чел толкова че чак очите ме болят ... И продължавам ... :)
 
От: Нещо за да започна ...

Това е много хубаво, че научиш много неща ако продължаваш да четеш. Но само с четене няма да стане.Да не забравяме, че практиката е един от най – добрите учители на който сме попадали.
 
От: Нещо за да започна ...

Колегите ти написаха няколко добри примира за СТАРТ. Разгледай ги по – обстойно, прецени кое ти харесва и може да има успех, отстранявай другите. Не си мисли, че имаме време да ти бутаме лъжички в устата, и да тестваш коя е най-добрата. Почваш да си ГУБИШ ВРЕМЕТО!
 
От: Нещо за да започна ...

За сега съм работил само като Freelancer но сега искам бизнесът ми да е по сигурен . Някой може ли да ми даде придложение с какво мога да започна опитвах с някой неща но не се получава .

Няма как хем да е "бизнес", хем да е "сигурен". В бизнеса винаги има риск.

Освен това е важно да се пише правилно, независимо какъв бизнес смяташ да започнеш. Например интервал се оставя след точката, но не и преди нея (същото се отнася и за другите препинателни знаци).

Бизнес моделите "афилиейт маркетинг", PPC (плащане за клик), CPA (плащане за действие) и т.н. не са по-сигурни от бизнес модела "Freelancer".

Щом си работил по бизнес модела "Freelancer" вероятно знаеш какви услуги се търсят. Замисли се защо се търсят тези услуги. Очевидно е, че тези услуги се търсят, защото тези, които ги поръчват очакват да спечелят - т.е. доходите им да са по-големи от разходите, които са направили за да платят на някой като теб. И тук възниква логичният въпрос: защо да работиш за другите, като може да работиш за себе си? Защо да не копираш идеите на другите? Спомни си по какви проекти си работил. Ако реализираш нещо подобно за себе си и се опиташ да печелиш директно от него няма ли да изкараш повече пари в сравнение с доходите, които би получил, ако го правиш за някой друг?

С копиране на чуждите идеи и бизнес модели може и да изкараш пари. Обаче най-много пари се вадят от идеи, които до сега не са били реализирани :)
 
От: Нещо за да започна ...

Като развалена грамофонна плоча си.

Хората тука изкарват пари от:

1) Адсенс (имаме човек от форума вади 10-ина хиляди/мес.)
2) Афилиейт - хапченца основно -кешбърнърс, мънипилс, крокминт, али-бали,... (намери темата)
3) Сваляне на файлове - стани реферал на батьо си никс и той ше те открехне как стават далаверите :)
4) CPA - ако имаш някакъв наистина ценен контент дето юзърите няма да имат нищо против да си губят времето и нервите да попълват сървита... (има 1-2 големи теми - намери си ги)

Айде гууд лък.
 
От: Нещо за да започна ...

happyslacker благодаря един човек който каза всичко на място благодаря. Ще опитам ще направя някакъв сайт и ще вложа пари в него само трябва да помисля за идея :)
Noke Какво имаше предвид " 3) Сваляне на файлове - стани реферал на батьо си никс и той ше те открехне как стават далаверите "
 
От: Нещо за да започна ...

.....................................
 
Последно редактирано:

Горе