Не мога да правя реклама в страницата си.

ShaShi

New Member
Здравейте, от скоро се занимавам с онлайн магазин и си правя сам рекламите в фейсбук.
Става дума за онлайн магазин за чанти и раници, Направих страницата и започнах да правя спонсорирани постове ( Примерно качвах 42 снимки и ги пускам за 1 седмица с по 5 евро на ден )
Първият месец всичко вървеше наред рекламата си вървеше имаше продажби , един ден обаче гледам, че рекламата ми не е одобрена, причината е че съм рекламирал забранени продукти ( предполагам ставаше дума за няколко чанти, които бяха реплики на известни марки и им бях написал марките), Махнах снимките с тези чанти и реших да пусна рекламата на ново, но фейсбук пак не я одобряваше. Не ми одобряваха нито една реклама, бяха спрели рекламирането в страницата.
Направих нова страница и качих снимките на ново без тези репликите, фейсбук не одобряваше рекламите ми и в новата страница. Реших, че проблема е в снимките и ще трябва да ги преработя, защото ги имат в базата си ( Всичките ми снимки са лично снимани от мен, с логото на страницата)
Преработих снимките и направих нова страница, качих снимките без репликите и пуснах рекламата. Рекламата тръгна и 2 седмици нямаше проблем. Реших да прехвърля феновете от старата страница към новата. И на следващият ден, гледам рекламата ми беше спряна, а вървеше вече няколко дни без проблем. Причината е пак забранени продукти а в рекламата ми нямаше такива. Писах им няколко апела, ето последният им отговор:

"I took a look at your ad and noticed that the content advertised by this ad is prohibited. We reserve the right to determine what advertising we accept, and we may choose to not accept ads containing or relating to certain products or services and will not allow the creation of any further Facebook Ads for this product."

При което пак не мога да правя реклама на страницата си.
Въпроса ми е има много страници с по 50 000 лайка и продават само чанти реплики, и явно нямат проблеми да се рекламират. Какво не правя правилно , как да пускам рекламата си в фейсбук. Преди явно рекламата ми я одобряваше бот, понеже се пускаше бързо не чаках за одобрения. Сега чакам по 1 час и след всяка промяна под някоя снимка, пак минава през одобрение, явно човек разглежда снимки и решава, че има забранени продукти.
Дали всичко това може да е защото някой докладва нещо, защото на мен до сега не са ми излизали оплаквания, не знам дали е като при личен профил.
Благодаря предварително , надявам се да съм го написал разбираемо.
 
Последно редактирано:
( предполагам ставаше дума за няколко чанти, които бяха реплики на известни марки и им бях написал марките)

С една дума продаваш стока-менте и се чудиш що те режат? :D
 
да имаше няколко такива но ги махнах , в последствие пак не ми дават да правя реклама, странно ми е, че други страници продават само такива чанти и си спонсорират постове и няма проблем при тях.
Дали може да са ми спрели новата страница, защото я слях с първата страница, която ми ограничиха?
 
Последно редактирано:
Ето примерно на какво попаднах сега, рекламират дрехи реплики без проблем страница от 100к.
9103679i.png

Как се прави такава реклама, че ФБ да не ти я спира !?
 
А тук дори са надписали марката на снимката и пак нямат проблем да рекламират !!! Как им го позволява ФБ.
9105538i.png
 
При мен се появи същия проблем, спряха ми възможността за промотиране и се чудя сега как да постъпя. И аз гледам много страници с реплики си вървят, но при мен и при партньорът ми спряха спонсорирането на рекламите... Дайте решение на проблема..
 
При мен се появи същия проблем, спряха ми възможността за промотиране и се чудя сега как да постъпя. И аз гледам много страници с реплики си вървят, но при мен и при партньорът ми спряха спонсорирането на рекламите... Дайте решение на проблема..

Същото недоразумение е и при мен от две седмици. В продължение на 5 години не съм се сблъсквала с подобен проблем. Или правят чистка на "дребните" рекламодатели, или е временна амнезия... Решението е платен шер в мега страници.
 

Горе