Не мога да тегля пари от Пейпал към Виза Картата си

Milkaniti

New Member
Здравейте ! Пиша тук , понеже в 2-3 банки не успяха да ми дадат компетентно решение на проблема ми и започвам да си мисля , че е в самия Пейпал . От около 3 години ползвам услугите на ПП най-вече за да изтегля пари към картата си , които мои клиенти ми плащат чрез Пейпал . Преди 2 месеца обаче от банката която използвам ми смениха картата без предупреждение от Виза на Мастър и както е всеизвестно аз не можех да я ползвам в Пейпал , понеже те искат единствено Виза . Докато си извадя нова Виза Карта , добавих в ПП акаунта си картата на брат ми , за да я ползвам временно . Верифицирах я , но не ми даде да тегля пари на нея и си помислих , че е от разликата в имената на картата и акаунта . След като си извадих нова карта Виза добавих нея и махнах всички други карти от акаунта , верифицирах я 2 пъти и пак не мога да тегля . Съобщението , което ми дава е следното : " You cannot complete this transaction at this time.
If you are withdrawing to a prepaid card, the amount that you can withdraw might be different from your PayPal account withdrawal limit. For more information, contact your card issuer. " , но си мисля , че е стандартно . Акаунта ми няма никакви лимити , а от банката ми казаха , че и картата ми няма някакви ограничения , лимити или забрани . Оттук нататък не знам как да постъпя . Моля ако някой има идея , знае или се е сблъсквал с подобен проблем да пише ! Благодаря предварително и на всички желая Весели празници !
 
От: Не мога да тегля пари от Пейпал към Виза Картата си

Здравей, проблемът е в пейпал. Аз имах същия проблем с нова карта, от моята банка отговориха че нямам лимит, така че те нямат нищо общо. Писах на хелпа на пейпал, отговориха ми че имат проблем върху който работят и че имало много клиенти, които се оплаквали от същото. Обещаха ми, че ще ме включат в опашката на чакащите, на които трябва да им се прегледа акаунта и да се отстрани проблемът. След няколко дни писаха че всичко е ок. Сега вече нямам проблем. Ако ти е спешно тегленето, пиши им, правят нещо за да можеш да изтеглиш каквото искаш в прозорец от четири часа и после пак си чакаш на опашката да ти дойде редът. Една позната има същия проблем с картата в пейпал, така че споко. :)
 
От: Не мога да тегля пари от Пейпал към Виза Картата си

Благодаря за отзивчивостта ! Аз реших да им се обадя по телефона на ПП и утре ще им звънна в Ирландия да видя какво ще ми кажат ... При мен проблема не е само , че сега не мога да си изтегля парите , понеже получавам често пари на ПП и трябва да реша проблема някак . Ако не стане с този акаунт ще направя нов , но все трябва да стане някак . Знам за другите възможни електронни портфейли и за тях съм мислил , но ПП ме устройваше най-много до този момент . Ще видим ... Весели празници и благодаря !
 

Горе