Не получавам съобщения от форума

razdumka

Active Member
Когато някой коментира в тема, която следя или ми пусне съобщение, не получавам емайл. Сложил съм всички отметки в известия и трябва да получавам, уж. Нямам съобщения в спам папката. От какво може да е?
 
Че то камбанката горе в дясно баца га си иска, ти за мейл се кахъриш.
 
Ми... не знам. За сериозен форум като този, би следвало да се пипват тези неща. Може би е доста натоварен и се прецаква, може админа да е отишъл за риба човека, може и да е проблем в core-то и така да си бачка. Ще го преглътна, но друго си е мейлче при нов пост, а не да ровя дали някой е отговорил на поста ми. Нищо, така е по-архаично...
 
Да,знаем за проблема. Верификациите по мейл също са проблем в този случай. ;) Ти получаваш мейл за всеки нов пост? На работа ходиш ли? :) Ще го оправим. Аз си получавах мейли при лични и ми беше ОК. А камбанката си работи много добре, просто свети, защото си участник в много теми...нормално. :)
 
Ми не е прищявка... Наистина е много удобно да ти цъкне мейл, че във важна тема има отговор. Иначе пиеш кафе и изпускаш пулса на живота ;). Надяваме се да го оправите! Готино е да си просто потребител, да хленчиш и да ти сервират :D
 
Ми не е прищявка... Наистина е много удобно да ти цъкне мейл, че във важна тема има отговор. Иначе пиеш кафе и изпускаш пулса на живота ;). Надяваме се да го оправите! Готино е да си просто потребител, да хленчиш и да ти сервират :D
Да и за мен е удобно. За това ще гледаме да го оправим. Надявам се тия дни.

При мен винаги свети. Нали си пипал по настройките за нотификации. Винаги да имаш нотификация? При всякакви движение в тентите, които следиш.
 
Не съм пипал. Сега погледнах - има чавки навсякъде.
 
Не мога да хвана зависимост.
Случва се и когато съм активен в сайта, както и когато има отворен таб, но съм по други места. Не съм загледал стриктно дали се случва и когато отварям таб за влизане.

А, и търсенето по три знака още не баца. (вчера)
 
Хмм... Нещо се случи и започнах да получавам добре темплейтирани имейли по всяка тема. Явно администратора се е върнал от риболов с добър улов :)
Да, оправено е. Риболов? По-скоро ски или нещо по-зимно. :)
 
Току що свързах акаунта си със социалните мрежи ФБ и Туит. Харесах профилната си страница във форума. На туитър излезе, както си трябва, но на фейсбук ме уби текста:
"Здравейте, колега мола да видя страницата преди да си задам въпросите. Също така каква цена приблизително й търсите".

:eek:???o_O

Препратката не води до моя профил във фейса, а до главната страница на форума. Иначе туитър е ОК.
 
Не... Със свързването на профилите всичко е ОК. Но когато харесам профилната си страница във форума с бутона за "Харесвам" на фейсбук, в профила ми на фейсбук се показва горния текст, което много ме учуди "Здравейте, колега мола да видя страницата преди да си задам въпросите. Също така каква цена приблизително й търсите", като на всичко отгоре препратката там не води до моя профил във форума, а до predpriemach.com. В туитър всичко е ОК. Абе... не е болка, просто ми направи впечатление.
 

Горе