Продава се: Не продавам! Ще ви дам възможност да инвестирате в актив носещ пасивни доходи!

lqllqlq

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Да пусна тази тема ме провокира друга, в която колега от форума търси да закупи онлайн магазин. След кратка кореспонденция осъзнах, че всъщност съм го подвел. Неволно, но съм го направил.

АЗ НЕ ПРОДАВАМ МАГАЗИНА СИ!

Ако търсите магазин:

j0gqir.png


Спрете да четете тук! Не си губете времето!

Защо – мога да ви дам много причини. От чисто сантиментални като личната ми ангажираност от идеята, през реализацията, до поддръжката му до чисто прагматичните като факта, че ми носи пари. Няма да ви занимавам с това.

Ще се съсредоточа над това какво всъщност предлагам, а ако вие внимателно четете със сигурност ще съм ви накарал да се замислите.

Склонен съм да дам възможност на някой срещу известна сума пари да си осигури актив. При това не просто актив, а такъв, който да му носи пасивни доходи!

Но всичко по реда си!

Ще бъда директен, честен и ще ви дам списък както с позитивите, така и с негативите. Ще ви обясня всеки един от тях.

Позитив:

1. Домейна е регистриран 2012-08-09 и изтича 2018-08-09. Това не е домейн еднодневка. Умните сред вас ще се досетят защо – датите говорят сами. Това не е домейн регистриран просто така.

2. Името е с ключова дума, но не и exact match. Знаете, че това няма как да е лоша новина, нали?

3. След регистрацията преди 5, да, ПЕТ години той съществува в интернет пространството. И сам си е проправил път в класирането. Да, правилно разбрахте – не е работено по оптимизация, линкове, класиране, съдържание. И въпреки това средната му позизия е 16! Представете си какво може да се постигне с малко усилия в тази насока!

4. Никакви наказания, пингвини, панди, бели мечки или там каквито и гадини има не са го доближавали! НИКОГА!

rgz8za.jpg


5. Винаги, повтарям, ВИНАГИ е бил и е поддържан по отношение актуалност на цени, модели, описания на продукти!

Негатив:

1. Ще се наложи минимално усилие и работа в насока оптимизация. Тя ще ви се отплати максимално!

Помнете: Вие няма да купите просто онлайн магазин! Защото аз не продавам подобно нещо!

Това, което можете да направите е да се възползвате от възможност да инвестирате в АКТИВ, който да ви носи пасивни доходи! Тоест срещу минимални, дори никакви усилия всеки месец да печелите пари. От вас самите зависи колко ще изкарвате!

Как ще стане така, че да печелите пари с минимални усилия?

Собственика на магазина има ангажимент да поддържа цени, актуалност и всичко свързано с магазина. Цените се сменята на 3-5 месеца! Не е толкова страшно, нали?

Как дохода е пасивен?

Ние обработваме влезлите поръчки - тоест ако има нужда говорим с клиента, пращаме, фактурираме, гаранция и следгаранционно обслужване – това е наша грижа!

Какво ще правите вие, докато ние обслужваме поръчките?

Нямам представа! Използвайте въображението си! J Радвайте се на парите, които сами идват при вас например...

Колко точно ще печелите?

Ако е фирма комисион 10% от стойността на техниката без ДДС (не важи за хард дискове)

Ако е физическо лице - 8% (удържаме си 10%+5% дължими данъци)

Смятам, че Мечо Пух е бил прав като е казал простичкото „Колкото повече, толкова повече“ и точно за това в казаното комисионите не се изчерпват с това!

2nakzz9.jpg


При обороти над 3500лв без ДДС средно месечно за мин последни 3 месеца може да коригираме процентите съответно 15% за фирми, 13% за физическо лице.

Любопитството и скептицизма вече се борят в главите ви, нали?

Да видим колко пък прави този магазин без никакви усилия?

Оборот
29duwp4.jpg


Да, средната стойност на поръчката за тази извадка е около 400лв. За период от 3 месеца влезлите поръчки са 15.

m7gz6q.jpg


Тук е мястото скептицизмът да ликува: Смешно е! Само 15!

Аз обаче бих заложил на по-правилното, а именно: ПЕТ поръчки за месец без никаква работа?! Без усилия? Без анагажименти?

За да провокирам за пореден път скептика, който от поне 5 минути ви казва, че трябва да смените темата ще ви дам ПОРЕДЕН ШАНС да пропуснете добра възможност за инвестиция. Ще ви дам домейна: http://www.videonabliudenie-bg.com/

Готови ли сте с тролски коментар за темата?

t5slye.jpg


Не?

Позволете ми да направя опит да ви откажа от инвестицията.

Пак. За пореден път!

И не искам да ви продам, а да ви откажа като ви кажа и стойността на инвестицията. Бих ви дал възможност да придобиете този актив, да използвате готов бизнес модел и да притежавате източник на пасивни доходи само срещу 3 500лв без ДДС (може да бъде издадена данъчна фактура при нужда)
 
Пу да съм първия трол :) Може ли да ми кажете как се получиха тези 5 поръчки на месец? Аз виждам под една на месец, но пък може и нещо да недовиждам.

П.П. Поздравления иначе за презентацията :). Винаги съм твърдял, че когато нещо се продава, трябва да се положат и малко усулия в презентирането му, а не просто - Насам народе, продаваме картофи.
 
  • Like
Реакции: CTAH
Има принт скрийн. Една дублирана от отказаните, после пусната пак. Статуса е отказан, защото кандидатстваха за отложено плащане и не бяха одобрени. Купиха в брой с наложен платеж. Говоря за оказаната със стойност 1500+
 
Да де ама периода е от октомври 2015-та до януари 2017-та. Сторило ти се e, че е три месеца, а всъщност е година и три месеца :) И оттам - всички изчисления издишат.
 
Пу да съм първия трол :) Може ли да ми кажете как се получиха тези 5 поръчки на месец? Аз виждам под една на месец, но пък може и нещо да недовиждам.

П.П. Поздравления иначе за презентацията :). Винаги съм твърдял, че когато нещо се продава, трябва да се положат и малко усулия в презентирането му, а не просто - Насам народе, продаваме картофи.

Сори! Видях за какво говориш! Грешката е в моя телевизор, за което се извинявам! Понеже един колега искаше принт от админа. Броя и поръчки през чат и телефон, което съм пропуснал в бързината да упомена. Още веднъж се извинявам за неволния пропуск.

Нямам намерение да подвеждам никой. И горе съм казал: продава толкова, колкото и е работено по него - малко. Нямам никаква физическа възможност да му обръщам нужното внимание извън поддръжката на актуалност за цени и артикули. До преди 3 дни не бях и помислял за продажба. Така, че нито ми е спешно, нито ми се налага.

Ако има въпроси ще отговоря на всеки стига да ми е възможно.

Трябва да уточня, че фирмата притежава 8 магазина и управлява един по схемата описана по-горе вече 2 години. По тази причина няма никаква възможност да извадя отделно справка продажби само за този.

Ако има друго - питайте!
 
След тоя ферман от текст, може ли кратката версия?
Нещо от сорта: Даваш X и получаваш Y?
 
10% за стойността на техниката без ддс (за фирми) или 8% за физ лица. При месечен оборот над 3.5к за последните 3 месеца става 15%/13%.

Поне аз тва разбирам
Комисион. Толкова вземате от реализиран оборот.
 
След тоя ферман от текст, може ли кратката версия?
Нещо от сорта: Даваш X и получаваш Y?
Кило домати на 5лв. :)
 
Давам ти 3.5к. За какъв период от време си връщам парите?

Ако нищо, ама нищо не пипаш 18-24 месеца, което са средно 1500 без ДДС / месец оборот след отстъпка / комисион.
Ако се работи по него за оптимизация, статии и тн е реалистично да се очаква 10-12 месеца. Може и по-малко.
Както казах средна стойност на поръчка 450-650лв. При 5 поръчки/месец са 3000-4000лв за месец, което значи 10 месеца.
Всичко зависи как се работи. Колко се инвестира като оптимизация, реклама.
Казах и горе - поръчки влизат през чат и телефони. Ваш избор е дали ще давате подобна опция, защото това променя и до колко е пасивен дохода.
 

Горе