Нито теми, нито плъгини в Уордпрес папките

ivo1017

Active Member
Случаят е следният. Сайт на Уордпрес е прехвърлен от един хостинг акаунт на друг. Доставчика на хостинга е един и същ. Проблемът е при инсталирането на нови теми или плъгини.

Вариант А: Инсталиране на тема/плъгин през Ц панел/ФТП. Темата/ плъгина се виждат в папката, където са инсталирани. Липсват, обаче в админ панела на сайта. Няма ги и не могат да се активират.

Вариант Б: Инсталиране на тема/плъгин от админ панела на Уордпрес. Няма проблеми, работят. При този вариант не се виждат в директориите, където са другите плъгини/теми. Лошото е, че за файлове над 2 МБ. не върши работа.

Някой да се е сблъсквал с подобен проблем или да даде насока за търсене в Гугъл.

П.П. Htaccess файла също не работи. Вкарах код за gzip компресия и кеширане, но няма промяна. Вариант да не е направено правилно прехвърлянето?
 
Вчера следобед е прехвърлен от човека, който го е правил. Не видях на новият хостинг да има дата база и юзър за този сайт, но странно върви си. Иначе всички файлове, папки и т.н. са си тук.

Аз съм се заелал с оптимизацията му. Обаче, нито е оптимизиран от към скорост, нито от към потребителска гледна точка. Един голям сладър, заемащ половината начална страница, изкачащ прозорец, не-логична навигация, много малко текст... Май, май ще трябва сменям насоката си на работа. 90% от сайтовете, над които съм работил са на това ниво или много по-зле.
 

Горе