Новата мания Фиджет Спинер

tipto

Active Member
Гледам масово в големите градове най вече децата са луднали по тия джаджи.

Явно който хване вълната ще направи сумата пари от тая простотия, както едно време имаше едни гривни и бяха станали хит ;)


 
Сигурно говориш за трета, пета или шеста вълна, защото отдавна пазара е залят с тези неща.
 
  • Like
Реакции: Sky
Ние преди не се ли занимавахме с още по-големи глупости? Все още си спомням двата чувала на съседското момче, изпълнени с капачки от бира.
 
за по 5-6 лева бройката цена на дребно колко пък пари да направиш като във всяко дюкянче ги има вече
 
Това по интернет не може да се продава..На всяка бутка ги има "обикновените спинери" и са по 5 кинта..Въпреки, че на Славейков ги гледах по 12 лева... В интернет, ако им сложиш цена от 4-5 лева, клиента като си плати доставка от 4-5 кинта и отиде далаверата..Китайците не ги дават за по-малко от 2-3 лева бройката. Иначе сега е момента да се продават тия джаджи. Сигурен съм, че на морето, ако се пуснат от по-шантавите спинери ще избият рибата...
 
Тя вълната отмина. Преди месец се продаваха 8-12 лв онлайн според модела. Има модели достигащи до 30 лв.

Пепо_999 на доставна цена от 1.50 при 5-6 лв на дребно бая пара се прави
 
  • Like
Реакции: CTAH
Ако хванеш вълната можеш добри пари да направиш.Доставна цена на най ефтиния 2лв на кашон , крайна 5.90 - продадени 1000бр за три месеца .Най - скъпия е 50лв но рядко се купува.
Най много съм печелил от манията пръстен на настроението .Продължи близо 6 месеца и се продадоха хиляди броики.Всички продажби са офлайн.
 
Да се включа и аз от международният пазар.

Има спинери за по три цифрени суми спинери и се купуват. Модели, материали, всякакви.

Пробвах един най-обикновен - ми не ме грабна. Даже ме дразни, че трябва да го въртя с другата ръка. Не знам за концентриране или не, ма да зи ползвам и двете ръце и да гледам да не го изпусна ми се вижда губене на време.
 
jmeocuc7w5wy.gif
 
Бива ли да има толкова много прост народ бе :(
Бива, бива. И аз не му разбирам на това какво му е толкова великото. :) Пълен шит. Ама народа е прост, както каза...и лайно с панделка очаквам да е следващата мода. :)
 
Бива, бива. И аз не му разбирам на това какво му е толкова великото. :) Пълен шит. Ама народа е прост, както каза...и лайно с панделка очаквам да е следващата мода. :)
И защо да е шит?
С какво трябва да си играят децата?
 
И защо да е шит?
С какво трябва да си играят децата?
С това ли? Аз играх на ластик и кър....а за това точно не ми стига ъкъла как се играе. :) Явно изоставам от модата яко. Дори тамагоджитата бяха идея по добра занимавка. На това честно не му схващам идеята - да си въртиш нещо в ръката.
 
Аз май съм я проспал тази мода, нищо не знаех за тази мания до миналия уикенд, когато жена ми го купи на детето.....

Ама ние като бяхме деца играехме с още по големи простотии, например 2 топчета на връв голямо тракане падаше..
 
Топчета на връв, роботи от цигарени кутии, навиване на кабелчета по спиците на балканчето. Правене на димки от пинг понг топчета и бомбички с миниум и бронз. Друга дивотия беше 2 болта с гайка между тях пълна с барут и найлонче за стабилизатор, мяташ нагоре и бягаш... Да не говорим за висенето на влаковите линии да поставяме пирони и монети да ги мачка влака.

Така, че спинерите са си ОК и като играчка и като стока.
 

Горе