Нова и лоялна афилейт програма на един от водещите сайтове за колективно пазаруване

procreator

Member
Рейтинг - 100%
14   0   0
Здравейте,
Искам да ви представя нашата афилейт програма – сайта е Rio.bg
Къде да се запишем - http://rio.bg/front/user/affRequest
Работа си физически лица: ДА
Процент комисионна: 50% от нетния приход ( приспадат се транзакционни разходи )
Подходяща за : туристически сайтове, женски сайтове, шопинг ревю сайтове, агрегатори на оферти, сайтове за култура - имаме специална секция с постоянни оферти за театри и концерти и мода.

Най-печеливш ресурс: Показване на оферти чрез XML page wide в блог формат, или 1,2,3,4 оферти в специално изработен за вашия сайт уиджет.
Съпорт : Имаме на разположение екип от програмисти , който могат да направят всичко за вас.
Размери на предлагани Банери – всички възможни като можем да подготвим и персонален такъв за вас при желание от ваша страна.
Избор на таргетирани категории / можете да промотирате определен тип оферти спрямо типа аудитория на вашият сайт – ако посетителите са повече жени – можете да се прицелите директно към тях с козметични и туристически оферти и обратно – ако са повече мъже можете да изберете какво да им предлагате спрямо това какво търсят.
Позициониране на офертите към клиентите по GEO IP – ние няма да дразним вашите клиенти с безброй оферти ,които няма да им бъдат полезни а ще им показваме такива ,които биха имали възможност да си закупят.
Бързи линкове за притежателите на фейсбук страници – ако имате работеща такава просто изтеглете линк и пробвайте реакцията на вашата аудитория.
За контакти ще се радвам да се свържете с нас по следният начин:
E-mail: [email protected] – пишете и ще ви отговорим веднага.
Телефон : 0884193579 - За връзка с Rio.bg
Skype - rio-bg
Надяваме се да бъдем полезни.
 
От: Нова и лоялна афилейт програма на един от водещите сайтове за колективно пазарува

Представям предложението от името на мой близък приятел и колега, с който работя вече повече от половин година и мога да дам само препоръки!
 

Горе