1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Нова платформа за организация на събития CityEventor

Дискусията в 'Пари от Интернет - Make Money Online' стартирана от inlov4yy, Март 5, 2018.

 1. inlov4yy

  inlov4yy Member

  Рег.:
  Дек 29, 2009
  Съобщения:
  70
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  Здравейте,

  Преди месец ми дойде идея да създам сайт, който улеснява както хората които правят събития така и подпомага малките зали за събития. Та искам вашето мнение какво мога да променя което не ви харесва и как да накрам хората да се доверят на сайта и да пуска запитвания. Също така и някои СЕО съвети ако ми дадете ще съм ви благодарен.
  Сайта е: http://cityeventor.com
  Това е цялата идея на сайта:


  Какво е CityEventor.com?

  Вероятно много от вас се питат този въпрос.
  CityEventor.com е иновационна платформа която ще ви спести много време от изпращане и писането на десетки запитвания към центрове за събития. Само с един клик чрез нашата форма за запитвания може да изпратите запитване до всички ивент центрове. В отговор ще получите оферти от всички центрове, така може да ги сравните и да изберете най-добрата оферта за организация на вашетo събитие. Защо да губите часове за да изпратите запитване на всички центрове за организация на събития когато можете да го направите само с един клик.

  Защо е създаден CityEventor.com?

  Този сайт е създаден с няколко основни цели. Една от целите е да улесни организацията на вечери, коктейли, бизнес партита, рождени дни, конференции, презентации и т.н. Повечето от нас си мислят, че организацията на събития е трудно и скъпо нещо, точно тук се намесваме ние за да ви докажем, че не е така, че можете само с няколко клика да откриете най-евтината оферта и да организирате събитие. Чрез метода на таен търг, клиента получава най-добрата оферта. Това е една от нашите цели да улесни потребителя и да му даде най-добрата ценова оферта.

  Друга наша цел е да дадем равен старт на по-малко известните конферентни центрове, които са не по-малко добри от големите, но не са толкова популярни. CityEventor.com генерира същите запитвания както към големите центрове за събития така и към малките – ТОВА Е РАВЕН СТАРТ. Чрез тази технология се опитваме да подпомогне малкия и среден бизнес.


  Как да използвам CityEventor.com?

  Единственото което трябва да направите е да изпратите вашето запитване чрез нашата форма за запитвания тук, след което да изчакате оферта от всички центрове за събитие и да изберете най-добрата. И е напълно безплатно!
   
  ReminD и CryptoInvest харесват това.
 2. ReminD

  ReminD Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 22, 2008
  Съобщения:
  6,010
  Харесвания:
  994
  Точки:
  113
  Като цяло махни wordpress-a :)
   
 3. Blossy

  Blossy New Member

  Рег.:
  Дек 10, 2012
  Съобщения:
  21
  Харесвания:
  6
  Точки:
  3
  Потребителят в днешно време очаква да кликне няколко пъти да получи инфо на момента, а не да чака отговор тип "съпорт тикет". Това ще рече да имате пълна база данни и съответния интерфейс към нея.

  В момента виждам просто една контактна форма.
   
 4. inlov4yy

  inlov4yy Member

  Рег.:
  Дек 29, 2009
  Съобщения:
  70
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  И от там на къде?

  Да, ама нито един център за събития не го предлага това (казвам го защото съм в тази сфера) всяка оферта се изготвя индивидуално от центровете, а аз няма как да им определям цените. Не знам дали това имаше предвид
   

Сподели страницата