Нова платформа за организация на събития CityEventor

Дискусията в 'Пари от Интернет - Make Money Online' стартирана от inlov4yy, Март 5, 2018.

 1. inlov4yy

  inlov4yy Member

  Рег.:
  Дек 29, 2009
  Съобщения:
  75
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  Здравейте,

  Преди месец ми дойде идея да създам сайт, който улеснява както хората които правят събития така и подпомага малките зали за събития. Та искам вашето мнение какво мога да променя което не ви харесва и как да накрам хората да се доверят на сайта и да пуска запитвания. Също така и някои СЕО съвети ако ми дадете ще съм ви благодарен.
  Сайта е: http://cityeventor.com
  Това е цялата идея на сайта:


  Какво е CityEventor.com?

  Вероятно много от вас се питат този въпрос.
  CityEventor.com е иновационна платформа която ще ви спести много време от изпращане и писането на десетки запитвания към центрове за събития. Само с един клик чрез нашата форма за запитвания може да изпратите запитване до всички ивент центрове. В отговор ще получите оферти от всички центрове, така може да ги сравните и да изберете най-добрата оферта за организация на вашетo събитие. Защо да губите часове за да изпратите запитване на всички центрове за организация на събития когато можете да го направите само с един клик.

  Защо е създаден CityEventor.com?

  Този сайт е създаден с няколко основни цели. Една от целите е да улесни организацията на вечери, коктейли, бизнес партита, рождени дни, конференции, презентации и т.н. Повечето от нас си мислят, че организацията на събития е трудно и скъпо нещо, точно тук се намесваме ние за да ви докажем, че не е така, че можете само с няколко клика да откриете най-евтината оферта и да организирате събитие. Чрез метода на таен търг, клиента получава най-добрата оферта. Това е една от нашите цели да улесни потребителя и да му даде най-добрата ценова оферта.

  Друга наша цел е да дадем равен старт на по-малко известните конферентни центрове, които са не по-малко добри от големите, но не са толкова популярни. CityEventor.com генерира същите запитвания както към големите центрове за събития така и към малките – ТОВА Е РАВЕН СТАРТ. Чрез тази технология се опитваме да подпомогне малкия и среден бизнес.


  Как да използвам CityEventor.com?

  Единственото което трябва да направите е да изпратите вашето запитване чрез нашата форма за запитвания тук, след което да изчакате оферта от всички центрове за събитие и да изберете най-добрата. И е напълно безплатно!
   
  ReminD и CryptoInvest харесват това.
 2. ReminD

  ReminD Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 22, 2008
  Съобщения:
  6,236
  Харесвания:
  1,156
  Точки:
  113
  Като цяло махни wordpress-a :)
   
 3. Blossy

  Blossy New Member

  Рег.:
  Дек 10, 2012
  Съобщения:
  25
  Харесвания:
  7
  Точки:
  3
  Потребителят в днешно време очаква да кликне няколко пъти да получи инфо на момента, а не да чака отговор тип "съпорт тикет". Това ще рече да имате пълна база данни и съответния интерфейс към нея.

  В момента виждам просто една контактна форма.
   
 4. inlov4yy

  inlov4yy Member

  Рег.:
  Дек 29, 2009
  Съобщения:
  75
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  И от там на къде?

  Да, ама нито един център за събития не го предлага това (казвам го защото съм в тази сфера) всяка оферта се изготвя индивидуално от центровете, а аз няма как да им определям цените. Не знам дали това имаше предвид
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice