Нова страница с етикет/текст НОВО?! Помощ!

bhopz

Active Member
Здравейте,направих нова страница в блога си и искам тя да се отлича,че е нова и да и сложа текст НОВО до самото име на страницата..
Нещо като това:
Без име.jpg

Търсих,но не можах да намеря нито как да си го направя, нито не намерих сайт с точно това,което искам да го снимам и покажа. Дано сте ме разбрали,ако нещо не разбирате - пишете в темата :) Ще се радвам,ако успея да си го направя !

едит: Намерих точно това,което искам да има малко над името на страницата в менюто - http://bodytime.bg/img/novo.png
 
Последно редактирано:
От: Нова страница с етикет/текст НОВО?! Помощ!

http://prntscr.com/90g2ik правиш си едно странично меню, като това тук, което съм направил аз. Водиш линка към съответния етикет и замаскираш с избрано от теб име. До него или над него, както си поискаш си слагаш и картинката ново, и си готов. Спестяваш си главоболия. Ако все пак си държиш да ти е отгоре, както стандартното меню, махаш изобщо фабричната джаджа страници и си слагаш написания код на мястото на страници, като си пишеш ти кода и ето какво излиза - http://prntscr.com/90g3zi

Разбира се това е само да ти покажа, може да си моделираш докато ти пасне на сайта, размер, картинки, ширина и всичко останало. Дано си ме разбрал и дано съм помогнал! :)
 
От: Нова страница с етикет/текст НОВО?! Помощ!

Пак заповядай! :) С радост ще помогна на всеки, който използва блоггър, стига да ми е по силите.
 

Горе