Нови администраторски профили - рискове

Здравейте, в момента поддържам една страница, която доста бързо расте и стратегията ми е да бууствам определени постове и после да каня харесалите да харесат и страницата - засега това работи и цената за лайк излиза около 5 цента като тегля чертата на края на месеца. Понеже ще трябва да развивам още няколко страници, въпросът ми е - ако каня харесалите от нов профил, бързо ли ще го блокират от фейсбук, и има ли риск за страницата, ако фейсбук блокира няколко такива профила, които са били редактори на една и съща страница?
 
Здрасти! Не съм наясно за правилата за новите профили, но ако питаш за това, което си мисля:
- а именно: каниш хората да харесат страницата ти чрез опцията в поста "Покани да хареса" или нещо подобно. А не горе в страницата, където можеш да изпращаш покани на хора като ги въвеждаш.

Ако е така, то не се притеснявай. Първо, от известно време насам на поканения потребител му излиза в съобщението: "Яж, моли се и обичай те покани да харесаш неговата страница", а не както беше преди: "Варадинка Христова те покани да харесаш нейната страница Яж, моли се и обичай". Можеш да го пробваш към друг твой профил, щом имаш такъв.

И си мисля, че тук няма опасност да те баннат, но защо си го мисля. Защото наскоро много голям бранд (български) ме покани да харесам по този начин. А за този бранд зная, че е управляван от силна маркетинг агенция, която е специализирана само на Social marketing. Мисля, че това дава някаква сигурност, но все пак не 100%, защото никой не знае, какво ще измисли Фейса некст :D
 

Горе