Нови социални връзки = успех

ivand

Banned
Здравейте!

В тази статията ще обясня какви са плюсовете от изграждане на нови социални връзки и как те могат да ви помогнат да успеете.

Случвало ли ви се е да не излизате с дни ? Случвало ли ви се е с дни единствения ви смислен разговор да е по скайп/мсн/icq ? Ако да,значи имате проблем с преобщаването и не можете да общувате,водите смислени разговори с другите хора.Това често се случва на хора обрарзани с компютъра,може би хора като нас, които прекарват 1/3 от деня играеки игра или разработвайки нов проект.Ако мислите ,че играта или работата са ви по важни от връзката ви с хората , значи грешите.

Общуването с хората ви позлолява да се запознаете с нови теми,възгледи и занимания.И когато срещете човек и искате да го заговорите не сте "сухар" , който неможе да завържи тема.Вие сте човек, който знае как да се държи с хората,ислушва и разбира,помага. Това е много важна част от вашия бизнес, защото всички ние,дизайнери,програмисти и тн трябва да може да общуваме с хората за да може да намираме нови клиенти ,а като ги намерим да може да ги задържим.

Много е важно как се поднася дадена информация на човек,отношението към него, защото в маркетинга всичко е свързано с общуване с хората - карате ги да купуват нещо или да посещават даден форум/сайт. Ако вие се отзовавате не мислите ли че и другите ще го направят по един или дръг начин ?

Не мислете ,че вашата жена/проятелка ще ви осигури ножното.Трябва да се срещата с много хора, не се ограничавайте само с 1 приятел.Ако имате повече приятели това ви отваря повече врати за напред.Срещайте се с по 1-2 или 3 приятеля на седмица, поддържайте приятелството си, и ще видите как това ви помага.

Благодаря ви за вниманието.

П.С. Дори да мислите ,че това са неща , които знаете човешкия е мозък е изграден така ,че отрича това . Така че един прочит ще ви помогни да се осъзнаете.Пиша тази тема за всички, които се изулират от света.Мисля ,че има такива ?! Ако не , още по-хубаво :)!
 
От: Нови социални връзки = успех

"Трамвай построить - не ишака купить"
 
От: Нови социални връзки = успех

На хората който прекарват 1/3 или повече от деня си пред компютъра им е нужно много повече от 1 статия за да станат социални. Казвам го от собствен опит и твърдението ми не се базира само от моите преживявания. Разровете се в нета и ще намерите много неща по темата.

А колкото до "не можете да общувате,водите смислени разговори с другите хора."
С 80% и нагоре от хората просто неможе да се говори за смислени неща. Иначе безсмислени разговори се водят до безкрай. Незнам как е при другите, сега когато прочетох това се замислих. Може причината да е в мен, но просто е така.

И още нещо в заключение. Може да съм прекарал половината си живот пред PC-то, но от интернет съм научил много полезни неща (полезни в сферите различни от PC/internet), неща който повечето хора никога няма да разберат. Неща който ме развиха в личностно отношение. При това безплатно! Така, че не съжалявам за нищо.
 
От: Нови социални връзки = успех

Maverick - все от някаде трябва да се почне :)
 

Горе