Нов домейн и заета страница във фейсбук

Nightgale

Active Member
Здравейте,

Харесах си свободен домейн, който искам да ползвам, но във фейсбук има съществуваща страница с това име, (която също искам да ползвам). Последните публикации във въпросната страница са от преди година. Дали са ползвали домейна и са го зарязали или са си ползвали само страницата (с под 100 харесвания)- нямам идея.
Някой да е имал такъв случай и да е намерил лесно решение? :D
 
Здрасти бих те по съветвал да провериш администратора на тази страцни и да му пишеш, другият вариянт е да промениш леко имато примено да сложиш една кавичка и прочие....
 
Сетих се и аз за варианта с един знак повече, но при търсене на страницата в търсачката, старата определено ще е титуляр и има възможност да се бъркат потребителите.
А да говоря с админа на страницата е малко нож с две остриета- ако говоря с него преди да запазя домейна, може той да реши и да го вземе, ако говоря с него след като запазя домейна, може да реши да ме изнудва за страницата :D :D Третият, най- оптимистичен вариант е да ми продаде за символична цена страницата, тъй като вече не я ползва, но рядко се срещат такива хорица напоследък :D
 
Прекалено е малка страницата, за да е проблем според мен. Разивай си твоята с платена реклама, фенбокс от сайта, вайръл публикаиции.
И тази ще потъне някъде. За толкова малка страница няма смисъл да се притесняваш.
 
еми именно за това трябва най напред да си запазиш името на домейна, след това да му предложиш някаква цена и да се молиш дали ще приеме :) общо взето игра на пазарлъци :)
 

Горе