Някой да запишем един курс на PHP?

ReminD

Well-Known Member
Някой иска ли да запишем един курс за PHP? Повечето познати от софтуни като чуят PHP и бягат надалеч, пък досега с тях си решавахме задачите / лабовете по скайп,etc, ама се разбягват всички по JAVA / C# advanced / OOP модулите. Някой ако ще записва да ми пише, може да си помагаме, php-то е лесничко, гледам и лекторите са здраво корави и задачи бая ще има за практика, 6 exam preparation-a сигурно и задачите ще са корави. Пък и гледам доста материал има за наливане като лекци и инфо, "забавна история" като цяло :D
Като гледам се почва от синтаксис, така че и да нямате много представа, ще се оправите, нас в тех модула и после в js WEB ядохме здраво дървото с алгоритми и мизерни задачи и проекти , това ми изглежда лесничко пък и 70% се държи от пхп в уеб-а.
https://softuni.bg/trainings/1746/php-web-developmentbasics-september-2017

"Веселин Малезанов, един от създателите на ABV.BG, програмист с 20 години опит с PHP и уеб технологиите."
 
Последно редактирано:
Засега един приятел ще записва, убедих го да не почва MSSQL, ако някой има мераци да цъка здраво PHP следващите 3-4 месеца, вместо да гледа уроци в стил "как да не пишем" от индийците, да ми пише, ще си помагаме ако има нужда, аз отделно разцъквам и laravel mvc с learning цел, все ще има какво да обсъждаме.
 

Горе