pa_lta Well-Known Member 26 Май 2018 #1 Инженери: 1. с "познания" и/или интерес към автоматизация на производствени процеси и индустриални роботи. 2. индустриален дизайн П.П. Полу конструктивния СПАМ разрешен!
Инженери: 1. с "познания" и/или интерес към автоматизация на производствени процеси и индустриални роботи. 2. индустриален дизайн П.П. Полу конструктивния СПАМ разрешен!
H Hristo Tsvetkov New Member 5 Юни 2018 #3 Може ли подробности на Л.С ? За електроинженер ли става дума или за автоматизация само ?
pa_lta Well-Known Member 6 Юни 2018 #4 Ами за ел. Нищо не съм казал, но ако проявявате интерес конкретно към посочените 2 точки - драснете пак тук.
Ами за ел. Нищо не съм казал, но ако проявявате интерес конкретно към посочените 2 точки - драснете пак тук.
pa_lta Well-Known Member 8 Юни 2018 #6 ivaylonc каза: Здравейте.Проявявам интерес към т.2 Поздрави1 Увеличете... Прати ми на ЛС данни за контакт - да се чуем, не да си пишем. Благодаря.
ivaylonc каза: Здравейте.Проявявам интерес към т.2 Поздрави1 Увеличете... Прати ми на ЛС данни за контакт - да се чуем, не да си пишем. Благодаря.