Няколко въпроса от начинаещ !

_Shotlandetsa_

New Member
Добър вечер на всички в форума. Начинаещ съм в правенето на пери чрез интернет и един мой позна ми препоръча този форум. От няколко часа се мотая из него и това което открих е че форума е пълен с едни страхорти хора готови да помогнат на всички (дори и начинаещи като мен ). Страхотна работа на екипа голямо БРАВО ОТ МЕН !!!

Та да си дойдем на дума. Занимавам се с Онлайн сървър на една игра MuOnline може да е известна на някой от вас. Освен това с мой приятели си създадохме теам Имаме още няколко сървъра на CS i WoW но това е отделна тема. Въпроса ми е сайта на сървъра ми има около 800 посещения , 350 уникални и около 2600 импресии. Казаха ми да започна с AdSens . Някой други препоръки съвети, идей.

Съдържанието на сайта ми е написано на Английски ( играта го изисква ) само новините се пишат на български ( с латинските букви). Можете ли да ми дадете идей(трикове) за Адсенс с който може да се изкарва някой лев. Не очаквам огромни приходи но бих бил доволен на около 50 - 60 $ на месец. Ако има друга програма освен Адсенс моля споделете . Благодаря предварително !
 
Първо , добре си ни дошъл и дано си изкарваш хубаво тук както нас , а и да се научиш на туй онуй. Сега относно въпроса ти - да и аз бих ти препоръчал да започнеш с адсенс , просто са най-подходящи от страна на достъпноста и коректноста. За да имаш добри кликове трябва да съомееш да внедриш рекламите възможно най-добре в дизайна на сайта като по този начин един вид ги "замаскираш". А и нека ти кажа че при такива сайтове като този моето лично мнение е че адсенс е грешка , позволи ми да ти обясна защо е така. Когато сложиш адсенс гоогле автоматично ще ти пуска реклами които са свързани с тематиката на сайта - в случая МуОнлайн , но нека помислим кои сайтове ще пускат реклама - други платени сървъри. По този начин ти ще им пращаш таргетиран трафик от който те ще печелят доста повече от теб. Моят съвет е да се консултираш с професионален кодър да разработиш една системка за плащане чрез смс-и и да сложиш някакъв вид преферианцален акаунт на сървъра , който да се активира с доброволното изпращане на смс. Това е от мен дано съм бил повече полезен от колкото досаден :wink:
 
Добре заварил. Мерси мн за помоща това с СМСите вече е в действие пуснал съм приятели тук там да попитат. Благодаря за инфото. НО дано успея и с аддсенс да направя някой лев :)
 
Добре дошъл тук и приятен престой. Мерси от иметои на всички че намираш тиима тук добър. Истина е да знаеш. :) Еми като начало, наистина можа да пробвате с AdSense, това е не лоша алтернатива, другото което ми идва на ъкъла е някоя програма от cj.com за онлайн игри или нещо такова.

Успехи и до нови срещи. :)
 
колега добре дошъл аз също съм не ук но адсенс си е добре като начало
но действително ще ти пускат реклами на други сървари което си е е..вка
но от друга страна пак ще идва някой лв :) друго което могада ти препоръчам са adbrite забелязъл съм че доста сайтове за игри ползват тях предполагам че си плащат :)
 
пробвай easytrader поне няма да имаш конкуренти в рекламата ...
 

Горе