Оналйн.. или Интернет.. бизнес ?

"Оналай" или "Интернет" бизнес ?


  • Общо гласове
    6

madgooglebot

Well-Known Member
хм хм хм.. Сега се замислих за това.
Свикнали сме да бръмчиме на "онлайн бизнес"... може би защото правим паралел с "офлайн бизнес". Не виждам друга причина този термин да е залегнал като определение за интернет бизнеса. Може би защото се вършат нещата онлайн... все тая - Идеята вече е ясна - Кое смятате за по-правилно: "Онлайн бизнес" или "Интернет бизнес". Тука слагам условието да не разсъждавате от професионална гледна точка, а от такава за търсенето на такива услуги (за оптимизация говорим)
За мен лично много хора дори се чудяк какво е "онлайн бизнес", мисля си че ако им пояснявам, че Киро се занимава с интернет бизнес ще захапат по-бързо, отколкото ако кажа, че се занимава с "онлайн бизнес" А и думата все пак е чужда, но не е "онлайн", а е online нали (пак говорим за оптимизация)
Както и да е - лично мнение. Идеята е вие как мислите.
Да пуснем анкета



пп Толкова съм убеден, че вече си смених метите :)
 
Последно редактирано:
От: Оналйн.. или Интернет.. бизнес ?

У нащо село в интернет няма бизнес, затова почти няма търсене, ни за онлайн бизнес, ни за интернет бизнес. По тази причина и хората не знаят що за чудо е това. Иначе търсенето е за "пари от интернет" и подобните... пари от нятя, интернет далавера, бързи кинти без работа...:) и тн.

Аз гласувах за онлайн бизнес, по-цял свят така му викат...
 

Горе