Оптимизиране на име на град

Desisslava Dimitrova

Active Member
Здравейте,
Ще имам ли проблем, ако анкорът в статиите е един и същ, примерно остров Тасос?
Знам, че не е добре да е един и същ анкорът, но това е име и няма синоними.
Или да слагам допълнителна ключова дума към името?
 
Ами, то дори там може да въртиш анкорите - веднъж остров Тасос, веднъж Тасос. Може да добавиш и пояснителна дума, например: гръцкия остров Тасос. Има доста различни варианти като цяло, въпрос на мислене е :)
 
Според мен е редно да разредиш малко. И не говоря само за Тасос, където можеш пусни и линка, то анкора реално не носи ли кл. дума но на латицина (пример /pochivka-v-tasos/). Това е освен всичко и юзърско споделяне на връзка. Демек, възприема се за натурално споделяне в някой форум сайт. Кой ще тръгне да линква кл. дума. Пуска линка и не се занимава. :) Помисли върху това, както и за нещо алтернативно - градът с прекрасните .... ;) Създаването на линк профил не винаги е лесно, да не кажа, че си е изкуство вече. Придържай се и към юзърското мислене и ще успееш с доброто му наликване. :)
 
Ползвай google suggest но излез от профила си имизтрии бисквитките
Да. Това е за да въртиш кл. думи с корен Тасос. Но не взимай всичко, някои предложения са доста нерелевантни. :) Ако ме разбираш. :)
 
Гугъл вече много умен така че може да линкваш просто , остров , гръцки остров, най-добрия остров за почивка т..н. не е нужно да присъства навсякъде ТАСОС.. Main keyword е добре 5-10% .. повече naked URL , освен домейна ти ако не е tasos :) тогава блъскай ТАСОС колкото искаш
 

Горе