Разменям: Остави отзив и вземи професионална статия по избрана тема

darkenergy_

Active Member
Рейтинг - 100%
116   0   0
Колеги, ето каква е сделката - всеки който остави отзив за дейността ми (рейтинг) във Facebook & Linkedin - ще получи професионална статия от мен с размер до 500 думи. Как ви звучи? По зададена от вас тема :)

Сигурен съм, че отзивът ще бъде заслужен, справям се много добре с писането (както е известно).
:)

Моля изпратете ми пишете ми на лично съобщение с точно задание на статията, за да се задействам :)

Или пък:

[email protected] | +359 898 62 30 62
 
Последно редактирано:
Аз съм се възползвал няколко пъти от услугата и съм доволен
 
@pepo_999 - суперр :)
Аз редактирах, за Линкедин - искаш ли да се включиш и в това? Впрочем става дума за нови собствени страници :)
 
Аз ще се възползвам от услугата задължително.
Довечера ще пиша на ЛС подробности.
 
Бахти жалката просия
Ама вярно си е :)))

Що за жалко говедо съм аз, егати! Я вземи да ме клъцнеш с големия виртуален нож и да се свършва :D

@Calasedo - драскай смело, друже :)
 
Може да пише качествено, но изобщо не е редно да се действа по този начин. Всъщност ако някой поръча и евентуално е доволен може да остави някакво мнение, но така си е чиста просия, @Sky е прав. Дори темата плаче за репорт
 
Може да пише качествено, но изобщо не е редно да се действа по този начин. Всъщност ако някой поръча и евентуално е доволен може да остави някакво мнение, но така си е чиста просия, @Sky е прав. Дори темата плаче за репорт
Или един убав отзив със линк към темата да видят как са събрани...
 
Едит: ама тя темата била във секцията Пазар :mad:
И тука матряла не отива на добре. Аз се отписвам и от темата и от форума.
 
Абре не виждам къде е проблема. Никъде не пише, че ревюто трябва да бъде положително. Кирето ви пише статия, а вие я оценявате. Съвсем просто, а разни клошари като uphero/sky, няма смисъл да пишат за просия, смешно е :)
 
Наистина е възможно някой да остави отзив единсвено с користната цел на авантаджията, но според мен темата не е за репорт. Да не говорим, че и други ползват практиката "коментирай и получи отстъпка" Аз например кавам на клиентите си "ще ви бъде благодарен да оставите коментар какво мислите за работата ни". Някои, в това число и автора на темата доразвиват идеята, добавяйки допълнителен стимул. Факта, че някои "измекяри" биха оставили отзиви само и само да докопат аванта, си е само в техен минус... Така мисля аз, но всеки си има глава и решава за каво да я ползва.... ;)
 
Хем сте прави, хем не. Ако ставаше въпрос за даден продукт, хората ще видят, че има хиляди положителни коментари и по този начин ще купят продукта. А дали става продукта или си е боклук, няма да има значение, парите са дадени вече... Обаче не упреквайте момчето, като цяло не е първия искаш подобна услуга, няма да е и последния. Лично съм виждал из чужди форуми да пишат ревю за дадена компания, и плащат по 2-3$ на ревю.
 
@Sky - всъщност от тези 6 отзива само един е от колега от форума, който остана доволен. Останалите са от стари клиенти, с които си работим вече по 3-4 години :) А има поне още 15-на фирмени клиенти, които ще се включат, сигурен съм :)
Искаш ли да ти направя един текст, напълно неангажиращ, да видиш как се справям и да прецениш сам дали отзивите са заслужени? :) Или пък колаж/графика? Пак казвам, напълно неангажиращо :)

@Asen Popivanov Благодаря.
@ReminD - правилно! Заслужавам репорт, запор на сметките и затвор :)
@ArtBean - Благодаря.
@prophet - Благодаря.

Колеги, струва ми се, че не съм направил нищо осъдително. Не ми е известно да съм излъгал някого или пък да съм измамил. Не ми е известно и да ми е платено, без да съм предоставил услуга.
Уважавам всекиму мнението, но моля, ако някого с нещо съм измамил, нека да се обади. Просто няма такъв човек. Моля погледнете и рейтинга ми в iTrader.

В този форум... какви ли неща не се предлагаха... то не бяха лайкджакове, опити за продажба на лични данни, опити за продажба на имейл списъци, някой беше предлагал по-рано услуга за разбиване на сайтове... да не продължавам... Струва ми се, че не постъпвам неправилно. Предлагам почтено услуга и възпитано моля за отзив, знаейки, че той ще бъде положителен, защото съм уверен в качеството на услугата.

Това е то :)))
Впрочем, на колегите, които са ми писали лично съобщение, още преди да се разрази това обсъждане, обясних, че първо ще им напиша съдържанието, а след това ще им изпратя страницата за отзив, за да оценят наистина свършеното.

Мога ли да съдействам с нещо друго? Въпроси, на които да отговоря? Мъглявини, които да... проясня? :)
 
@darkenergy_ не им обръщай внимание изобщо.. чисто хейтърство е това и не виждам от какъв зор го правите?!?! Човека предлага РЕАЛНА УСЛУГА срещу ревю за това, което е свършил, а вашите оферти да не ги коментирам и тези, които хвалите в захлас.
 
Или един убав отзив със линк към темата да видят как са събрани...
Преоблякъл се Илия, га погледнал - па си в тия... Може да се прекръстиш и на Иисус, ма си си същото жалко, малко, злобно човечЕ.

Колегата е напълно в правото си да поиска отзив, още повече го изисква след изпълнение на услугата. Доносниците, дето все търсят къде да натопят някой трябва да се замислят защо са неудачници, а не да се чудят по цял ден кого да накажат за собствените си неуспехи.

Пожелавам успех на инициативата. Бих оставила положителен отзив за @darkenergy_ и без да съм ползвала неговите услуги. Най-малкото, заради търпението, с което приема ситуацията го заслужава. :)
 
Последно редактирано:
@cross - благодаря.
@nandibandi - благодаря, мила.

@ReminD - да, разбира се. Там е работата, че не мога да управлявам подадените отзиви.
Би ли желал да напиша за теб съдържание, по зададена от теб тема, и сам да го оцениш? :) Какво по-почтено от това?
 
Не искам да влизам в конфронтация с никого, но не мислите ли, че купуването на отзив, рейтинг, репутация и др. от тоя сорт, влиза в разрез с човешката етика и правилата на форума!

Темата е жалка, както и нейният автор!

Манипулирането на рейтинг е измамно деяние, което поставя новите потребители на сериозно изпитание!

Благодаря за разбирането!
 

Горе