Откъде да започна?

Expined

Member
Здравейте.

Имам идеята да продавам сувенири (или т.н. "мърч") на всякакви теми, но в момента това не е важно.
Целта ми е да продавам тениски, кейсове за телефони и възможно плакати, поне. Но си нямам на идея как да започна с правенето на самите продукти.
Много се надявах да намеря някого, с когото да си партнираме, който да може да изработва тези продукти за мене (аз да праам дизайна и да се занимавам с организирането/разпространението), а той съответно да ги изпраща продуктите към крайните клиенти, но съм убеден че няма такъв човек, който да изработва поне две от типовете мърч, които изброих.

Някакви съвети как да подходя като за начало? Ще ми е трудно аз да ги изработвам изцяло сам, да имам машина удома, да ги изпращам и т.н., твърде много време, с което аз засега не разполагам.

Пък, ако някой случайно се припознае в по-горния абзац и има желанието да говорим за бизнес, нека пише. Ще се радвам да споделя допълнително за идеите ми.

ПС: Аз имам "опит", като съм продавал тениски, но както казах по-рано, аз правех дизайна и рекламирах продуктите. Имаше отделен човек, който се занимаваше да ги изработва и изпраща на клиенти.
 

Горе