Отново на училище с Molivko.com и profitshare.bg

grigorov

Active Member
Здравейте,
Виждам напоследък особено в тази категория темата profitshare е изключително активна.
Дойде време да се похваля и аз като партньор на програмата с проекта Molivko.com. Както предполагам се досещате от домейна сайтът е насочен към ученическите и офис материалите. Които в момента са изключително добре продавани дни преди началото на учебната година. Което може да Ви помогне и в играта на profitshare с награди, които предполагам всички знаете. :)

Защо да изберете Molivko.com?

1. Предлаганите продукти са висок клас. Това означава няколко неща: Клиентите са доволни от качеството им. Афелиатите ще са доволни от комисионната защото това са продукти с някаква добра стойност.
2. Продуктите за учениците и офиса особено!! Се консумират ежедневно. Телевизор не се купува всеки ден, нали? Докато тонери, хартия, класьори и други се използват и купуват ежедневно. Така, че ако разполагате с подходящ трафик можем да го монетизираме заедно :)
3. Някои от хората тук в този форум са работили или общували с мен лично и знаят, че съм изключително коректен и безкомпромисен в бизнесите, с които се занимавам. Именно това изисквам и от колегите ми които обслужват Molivko.com, което означава висока удовлетвореност на Нашите общи клиенти! :)

Пожелавам Ви много продажби с Molivko.com и profitshare.bg

Повече информация https://profitshare.bg/advertisers/molivko
 
От: Отново на училище с Molivko.com и profitshare.bg

Браво на Григоров.
Работя с него от 2-3 години и го препоръчвам на всеки като партньор . 6% комисионна - чудесно . Моливко предлага голяма гама от продукти така че мисля да се възползвам отново от чудесните сделки и услуги които предлага Григоров.
 
Браво и от мен. Силно се надявам това да доразвие вече прекрасно създадения от него бизнес. Наистина много се радвам за него за това, че дърпа със всяка година все повече. :)

Аз постоянно работя с него и не съм намирал нещо по-добро, а и не ме е карал да търся. Истински професионалист и силно го препоръчва. Не само тук разбира се. :)
 

Горе