Оферта На Живо до 50 ЛЕВА за Лудогорец v Арсенал

Каква е вашата прогноза за изхода на мача Лудогорец - Арсенал ?

  • Равен

    Votes: 0 0.0%

  • Общо гласове
    7
  • Poll closed .

BurnX

Well-Known Member
От бет365 пуснаха оферта за мача утре, който иска да пробва , може да се регне през моя линк тук (афф)
592x150_Email_Ludogorets_Group.jpg


Лудогорец играе срещу Арсенал в мач от Шампионската Лига във Вторник, 1 Ноември, и ние Ви предлагаме оферта На Живо в допълнение на емоциите.

Направете залог преди мач за срещата Лудогорец - Арсенал и ние ще Ви дадем залог без риск На Живо за същата сума (до 50 BGN) за големия мач. Важат Условия.

За да се класирате за залог без риск На Живо, направете залог преди началото на мача и, след като срещата започне, направете друг залог на пазар На Живо. Ако ПЪРВИЯТ Ви залог На Живо е губещ, ние ще Ви върнем този залог, до стойността на най-големия Ви залог преди мача (обратно до 50 BGN). Ако направите залог с повече от една селекция На Живо, залог без риск ще бъде този, който е изписан първи на фиша.

Всички залози трябва да бъдат направени и платени по обичайния начин. Залози, които са затворени изцяло или частично чрез Затвори Залог, няма да се класират за тази оферта. Може да видите всички Условия и Правила за офертата тук.

Направи си регистрация в БЕТ365 и се възползвай от до 100 лева начален бонус при първия ти депозит !!!!

С много разнообразни пазари преди мач и На Живо, и страхотни оферти за залог На Живо, bet365 е мястото за Вашите залози за Футбол.

Приятно гледане!
Екип на bet365
 
Моята прогноза е минимална победа за Лудогорец. Ще има подценяване от Арсенал след 1вия мач , пък и вече няма кой да ги пипне от първите 2 места с ПСЖ - та си мисля че ако нашите имат късмет може да ги треснем ! Точен резултат 1-0
 
:D Имаш опит от евро 2016. :D

Арсенал - Лудогорец - общ резултат от двата мача - двуцифрен на нула.
 
Арсенал излиза с резервите , няма да ядат много бой този път. Освен това Лудите сменят вратаря , което е положително. :) Имаме шансове
 
Вероятни състави:

АРСЕНАЛ (4-2-3-1): Оспина; Дженкинсън, Мустафи, Косиелни, Гибс; Рамзи, Джака; Санчес, Йозил, Иуоби; Жиру :confused:
Старши треньор: А. Венгер

 
То резервите са още по опасни, всеки гледа да се докаже пред тренера. Според мен резултата ще е същият, макар да искам да е обратното.
Над 4 гола ще е резултата ...
 
Само не мога да разбера от тия най-страшни афи линкове тук във форума (не само тия сега, а и принципно всичките твои изобщо) дали имаш и един-единствен аФФ, или просто се забавляваш :)
 
Само не мога да разбера от тия най-страшни афи линкове тук във форума (не само тия сега, а и принципно всичките твои изобщо) дали имаш и един-единствен аФФ, или просто се забавляваш :)
Нито 1 , само за забавление :D
 

Горе