Офлайн бизнес отстъпки за колеги

tanipo

Well-Known Member
Всеки който има някакъв офлайн бизнес може да си предлага услугите тук с намаления за колеги при следните условия:

- Да имате положителна репутация/трейдър и да сте членове на форума да речем от поне половин година ( това може да го променим ако кажете )
- Да не пращате ЛС да досаждате или да се пробвате с хард селинг, пишете си какво предлагате как и.т.н. и това е, ако някой иска да си ви праща ЛС с въпроси.
- Да не прекалявате с подробности и.т.н. - не се знае кой чете форума и колко е добронамерен, има ги всякакви, така че умната :). Да кажете какъв бизнес имате офлайн в България може и да ви изиграе лоша шега ако сте много детайлни.
- Предлагам и да няма линкове към сайтове в темата, пишете просто какъв продукт или услуга предлагате и това е, нека алъшвериша да е на ЛС
- Забравете за разни смешни и дребни хитринки - ако ще правите намаление правете поне 20%, това е повече тема за взаимопомощ отколкото за търговия - аз така го виждам.
 
  • Like
Реакции: Test
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

ДИОПТРИЧНИ ОЧИЛА ЗА КОМПЮТЪР, слънчеви очила с диоптър, поляризирани слънчеви очила с диоптър, поляризирани фотосоларни очила, фотосоларни очила, контактни лещи
отъпка за колеги - 20-30% + гарантиран произход на каквото там си поръчват
п.с. Пишете с въпрос какво точно ви трябва и аз ще ви пиша как точно да стане. От Варна съм, но има начини да пращам из цяла България каквото ви трябва с куриер.
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

То хубаво да се правят повече от 20% намаление а колко процента надценка трябва да си си сложил в такъв случай?Аз работая с 10 до 20 % печалба!!!
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Коментар класика в жанра. А, аз си помислих че сме урзели за нещо такова :(. Колко жалко.
Първо да те попитам ти кой си в този форум, и изобщо кой си че да даваш мнение, че и три удивителни ми сложил. Аз съм тук от създаването на този форум и вече няколко години нямам негативна репутация или мнение за мен, това малко трябва да ти говори нещо.

А сега и отговора : Във всеки бизнес има различни надценки. Те се обуславят от различните фактори свързани с бизнеса. Колегите които са аффилиейти и получават комисионни знаят до какъв процент може да стигне тяхната комисионна и да си представят каква е надценката за определени продукти.

В Оптиката надценката е по-голяма от 10-20 % ( без да уточнявам каква, тъй като варира ). Това се обуславя от 2 фактора. Първият е труднооборотноста на стоката - една бакалия продава на ден 100-200-300 артикула, а една оптика може и само една продажба да има за деня. Колко често си купуват хората очила и колко често хляб? Вторият и по-важен фактор е допълнителният и професионален труд който се влага покрай продажбата на едни очила - професионална консултация от оптик за вида на стъклата и рамката, професионален преглед от офталмолог за диоптрите, професионална изработка на очилата ( при това за последните две дейности се ползват машини и техника на стойност десетки хиляди лева ). Не ми сравнявай кварталната бакалия дето ти трябва една витрина хладилна с една оптика!!!. Да не говорим че аз правя отстъпка от каталожна цена - тоест официална цена от вносител или производител, която не съм си измислил аз и не е някаква мъглява и бутафорна. Да не говорим, че обещах и пълни и открити консултации без пари и гарантиран произход. Който ми писа може да го потвърди. Иди да ти продават на теб някъде да те видим като не разбираш от нищо.

За съжаление света около нас е пълен с такива разбирковци. Аз от това нямаше да спечеля почти нищо, просто имах желание да помогна. Някак си си представях, че можем да изградим някакво такова общество да си ползваме намаления и отстъпки, при което щяха да се получат запознанства и кой знае още колко ползи. Но, щом ще има такива реакции и мнения ще си изтрия офертата, вече съм поел ангажимент към трима колеги и ще го изпълня и толкоз.
 
Последно редактирано:
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Бе всичко зависи от сферата, от вида на стоката, на услугата и тн, както и от това - кой ква ръка се явява по веригата, както и естествено на колко е склонен да отвърже...мое па и на загуба да е. Няма проблем! Една отстъпка за нещо 20% може да е много, а друга за нещо 50% може да е малко, кой не е съгласен :) На мен отстъпка за парното от 90% ми се вижда малко :D но пък отстъпка от 10% за една потна арианка ми се вижда бая ОК :)
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Един нов (бизнес) контакт е много повече от една продажба! Надценката може и да е 13% но си струва да го (про-)дадеш за без пари на правилният човек...
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Продаваш ли нещо за без пари?
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

------------------------------------------
 
Последно редактирано:
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Значи имам човек който шие анцузи,тениски,якета.. Всеки който има интерес, който има магазини за дрехи може да пише.. Става дума за цели серии ( на едро)... ще се спрем на една хубава сума...

П.С. Предполагам може и единични бройки да изпратя ако имате интерес..
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Пич,май си си повярвал,че ти е изгряла гениална идея само видиш ли ние не сме озряли за нея.Четири години във форума е едно 25 години в търговията е друго.Като гледам развитието на гениалната ти идея как е потръгналА ще се окаже,че нещо си объркал рейса!Можеш пак да ме окрасиш с червено явно това е смисъла на животат ти.:beer:
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Здравейте,

взех си очила от колегата tanipo ! Изключително съм доволен! Човека ми обясни много работи, избрахме най-доброто за мен, а бе много съм доволен. Силно го препоръчвам.

Поздрави
 
Аз също имам очила за компютър, направени от колегата tanipo!
Очилата ми ги направи по рецепта, без дори да се виждаме и нямам никакви забележки нито към него като търговец, нито към изработката :)
Препоръчвам го :)

Поздрави!
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Предлагам 15 % намаление на всеки закупен часовник от онлайн магазин за часовници за всички колеги на форума, като си запазвам правото да отговарят на условята на tanipo от първият пост!

Поздрави,
 
Последно редактирано от модератор:
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Взимате си ръкавици, работно облекло и идвате в градината.
Докато работите ще обсъдим отстъпката.
Чистия въздух и кладенчовата вода са безплатни. :)
Дегустациите също. ;)
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Хайде да се опитам да ангажирам колегите с идеята на домакина, въпреки не особено доброто начало и малкия интерес!
Предлагам 15-20% отстъпка от цената на мегабордовете ни, 5-10% от изработването на видео стени и 20% от светещите обемни букви, за брандиране на витрини и лепене на фолио на високи сгради имате 10-20%.
Надявам се този път да сте по ентусиазирани с участието си в темата ;)
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

продавам като азиатците планински въздух :lol: цена по договаряне:wink:
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Занимавам се със застраховане. Мога да предложа адекватни и най-евтини цени по всички видове застраховки.
За застраховка КАСКО предлагам 5% отстъпка на всички колеги.Към него се включват безплатно и следните услуги:
-съдействие при завеждане на щети;
-съдействие за получаване на обезщетение.

При интерес, изготвям оферта веднага след Л.С. Предлагам всякакви видове застраховки - traveler, multi trip и т.н.
 
От: Офлайн бизнес отстъпки за колеги

Продавам модерни дамски дрехи, предимно рокли. Произвеждам си ги сама, т.е. капацитетът ми не е особено голям. Идеите за моделите са инспирирани от Бурда (и малко от Алеса :rolleyes:). Дрехите са идеални и за онлайн продажба (имат си брандейбъл, възможно е да сложа и съставен етикет на плата, по стандартни кройки са, така че и проблем с размерите не би следвало да има).
 

Горе