ПОДАРЯВАМ премиум тема за WP

Kiril

Active Member
Здравейте!

Имам една тема, която ползвах над 2 години, но скоро си купих друга и тази ми е излишна. The Ken - Multi-Purpose Creative WordPress Theme от разработчиците на друга известна тема Jupiter. За този период не си спомням да съм имал проблеми с нея. Последния ѝ ъпдейт е от 12 януари.

Първия, който я хареса и ми пише ЛС с решение, как да се прехвърли от моя акаунт до негов или нов в themeforest (за да може да си получава ъпдейтите редовно) печели!

Гарантирам, че лиценза/темата/ не съм го сложил на друг мой сайт!
 
Понеже все още получавам ЛС, ще отговаря и тук.
Пуснах тикет на themeforest за да преместят темата в друг акаунт на колега от форума, но все още нямам отговор от тях, дали ще се съгласят, не знам!
 
Отговора е, че не мога да преместя темата на друг акаунт! Варианта е чрез инсталиране на плъгина Envato Market и с API Personal Token и Item ID да се инсталира и ъпдейтва. Става, пробвах го. Темата остава моя, само давам достъп за регулярни ъпдейти.

Но, ми изникава върпоса. Ако човека на който подарявам темата, прояви желание да я инсталира на повече от един сайт, а лиценза е само за един сайт... май (не съм сигурен)? Може ли чрез Envato Market да засекат това и да ми блокират целия акаунт?

В него имам и други купени неща, на които държа!
 

Горе