ПРАВО НА ОТГОВОР

apostol

New Member
ВИЕ ПИТАТЕ, НИЕ ОТГОВАРЯМЕ


Някакъв пишляк се заяжда с мен тук и става смешен. Защото той не ми е нито на годините, нито на образованието, нито на интелекта, нито на общественото положение, нито на парите. Орелът, разбира се, не лови мухи, но аз ще му отговоря, защото в този форум се налага една много погрешна концепция.

Повечето от вас смятат, че трохите, които ви подхвърлят от така наречения афилиейт бизнес, са голяма, фантастична печалба. Вие сте българи и като такива сте доста тъповати. Не можете да проумеете една елементарна истина: НИКОЙ не плаща на слугите и измекярите големи пари. А афилиейт програмите са точно това- слугинаж. Още по- лошо- вие работите като египетски роби, за да правите други хора богати.

Гореспоменатият пишляк ме пита дали съм продал нещо от моя сайт

www.Otslabni.net

Този сайт е в Мрежата от 2004 година. Досега съм продал словом и цифром 6743 екземпляра от моя курс „Отслабвайте ежедневно без усилия”! По 30 лева! Ето така се правят пари! Сериозни пари!

Сайтът е на първа страница в Google при търсене с толкова популярните думи „здраве” и „красота”. И тъй като всеки втори българин има наднормено тегло, което му създава големи ядове, моята таргет група наброява около 4 000 000 потенциални клиенти. Това идва да рече, че от ден на ден бизнесът ми върви все по- добре и по- добре.

Още по- добре изглеждат нещата при другия ми сайт

www.SuperAstro.net

Аз вече 20 години работя в този сектор и съвсем справедливо се ползвам от славата на „астролог № 1”. Не това е важно в случая, макар че и то има значение.

Важно е следното: като голям експерт по маркетинг аз знам нещо, което повечето българи не знаят. Те не знаят, че „парите са в списъците”. Да, The Money Is In The Lists!

Та през последните 20 години аз имам 4700 души в списъците си. Те са мои ПОСТОЯННИ КЛИЕНТИ. Всичките тези хора принадлежат към стопанския, финансовия и политическия елит на нацията. Те са ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ и могат да си позволят този лукс: всяка година да си изготвят годишен хороскоп. А той струва при мен 320 лева.

Смятайте сега и гледайте да не си загубите разсъдъка. Така се правят пари! Сериозни пари! А не чрез афилиейт дупедавство.

Сега вече знаете, с кого си имате работа! Мислете, преди да дращите глупости. Защото ставате смешни. Защо ли? Ами видяло жабчето, че подковават коня…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
 
и сега дядо Апо очакваш да ахнем от изумление колко пари правиш... Малко ще се отвлека от темата, но случайно ти или някой тук да гледа мюзик айдъл вчера, или преди това... Има едно момче от Айтос. Пее супер, страхотен глас има, обаче е пълен селтак и простак. Ръси обиди насам натам, държи се грубо, арогантно, надменно. Вече да ви е позната историята... Та Апостоле, чуй ме сега мен. Може да не съм ти на годините, на образованието или на парите, обаче ти не си ми на възпитанието! Ако се оцафериш малко, ще се осетиш, че се държиш точно като примера, който дадох по-горе. А иначе за "големите пари" за "истинските пари" ако смяташ че 5-6 бона месечно са големите пари... оня ден четохме за 15 годишното китайче, което от афилиейт програми прави по 6500$ месечно, така че и твоята теза издъхва.
 
Ами аз малко на такива хора не им вярвам по една единствена причина -АЗ АКО ПРАВЯ ТАКИВА ПАРИ не би трябвало да ми се налага да работя и дори и да пиша във форуми и т.н. Бих си гледал семейството, приятелите да си пия коктейлите по морето и това е.

Иначе има и някаква истина в думите му (просто много малък процент от хората занимаващи се с афф наистина живеят от това - подобно е и с adsense обаче), но всичко е въпрос на гледна точка и до колко всеки се е хванал сериозно.

И още нещо все пак - необходими са и малко личностни качества за да правиш бизнес - точно думите и подхода към потенциалните клиенти е супер важен, а това дори и от книгите понякога не може да се научи.
 
apostol каза:
Някакъв пишляк се заяжда с мен тук и става смешен.
Що му се връзвате? Човека обича да се хвали насам - натам. Обича да му обръщат внимание.
Вижте, че целият пост е една автореклама насочена към трети лица, а не към виртуалният му опонент. Подминавайте с мълчание такива теми и ще досажда по-малко :mad:
 
Сайтовете от първия пост са изключително грозни. Трябва патка да ми е изпила мозъка за да си купя нещо от тях.
 
Смисъл от конфронтация: нулев

1)
От една страна Дедо я използва, като една от основните му техники на привличане на внимание (и то като по учебник на Рудл).
От другата сме ние, като не ни пасва на стереотипите поведението му.

2)
Подобно поведение УМИШЛЕНО е насаждано и диктувано и то доста години (няма да казвам от кой), за да не можем българите да работим успешно в екип.

3)
Тук искам да спомена и малко офтопик:
ПИСНА МИ ОТ простотии тип: "Тоуйа инъ плътформъ нимой кът хората да дигни...." предимно срещана по други форуми, включително и чуждоезични от разни ПХП и Мис Кю Ел маниачета....
Разберете пари не се правят от "Плътформи" (1:1000000000 е да направиш втори гугъл примерно) пари се правят с ИДЕИ, ПРОДУКТИ И ЕКИПИ! МНОГО ПАРИ!

От нас се иска само да започнем да работим заедно, да създаваме екипи и да правим пари.... много пари.
 
Нах-нах-нах...!!

normal_middle_finger.jpg
 
1. Що не кажеш кой е тоя пишляк? Или те е страх, че ако го "издадеш" ще те срине със земята, щото не ти е нито на годините (бас държа че и ти не знаеш на колко си) , нито на образованието (сигурно има по-добро), нито на интелекта (че ти такова нещо купил ли си си?! ако не си бъъъързо тичай в Технополис! ако там са свършили набери 0800-аз-съм-тъп и чакай връзка с оператор). обществено положение... мааалиии и аз сA ползвам с привилегии в обществената баня ! Пари ли чух? Те правят хората нещастни, тъй съм чувал, затуй не ми и трябват.
2. Всеки един твой сайт е направен със същият аматьорски подход! Всеки следващ сайт е грозен като предишният! Даже не напредваш, барем го направи по-грозен от предишният!! Сайтове от тоя тип винаги обещават нещо, което не е възможно... Изкарват снимки от интернет и пишат 2-3 изречения, уж от доволни клиенти...
3. Ти си бил много умен бе? На бате умника...
4. К'во ше кажеш за третото, а?

Хора, едно ще ви кажа... Не знам тоя боклук какво е завършил и защо се прави на Алена, обаче едно ще ви кажа - че е хитър, хитър е мама му стара...
Апостоле, твоята цел се изпълни още веднъж, нали? Айде сега чети и се хили мамка ти ! ПРОДАЖНИК!!
Простичката цел на Апостол е :
1. Да ни ядоса (прави го много успешно)
2. Да си рекламира грозните сайтове (прави го успешно)
3. Да се заяжда с някого, за да си губи времето (прави го успешно)

Апостол използва психическа атака и за съжаление ние като темпераментни българи му се вързваме на глупостите.. Съгласен съм с takamato, че това го има по целият свят и се прави точно с цел българите да не са в екип... Питате ли се защо? Знаете ли че зад всяка успяла компания се крие поне по един българин? (говоря за компании , огромни , които имат клиенти из целият свят и т.н...), ами представете си ако една група кадърни българи (защото всички са кадърни стига да искат... българина можИ като се наложи.. А ако има и парички - бачкаме всички! и всичко;])
се съберат и започнат да бачкат яко в една ниша.. Ако се насочат някъде, имат идея и средставата да я осъществят? Естествено големите ще се съюзят и ще ги смачкат, но това е отделен въпрос... Пичове, ние сме най-великите на тоя свят ;)
Апостол е едно доказателство, че винаги има издънки... Той може да печели много (което не може да докаже между другото, хаха, хванах ли те!), но е тъп и заядлив, което го изравнява със земята, че даже и го задълбава...
Ако си честен и човечен ще успееш! А мошениците са от ден до пладне, все ще дойде и тяхното време - рано или късно... Важното е че ние ще сме живи и здрави и ще дочакаме тоя момент и тогава, о тогава! Тогава ще ни е кеф да гледаме ;]
Апостоле само едно към тебе - звезда си, ама падаща (rofl)
 
аз тази личност съм я срещал и преди в интернет, но няколко неща искам да му кажа, че няма пари да си плати за снимките в неговата страница ами ги гипал от нета, дори линк не е пуснал. и второ може един човек да му се е вързал от нета да си купи нещо или да му направи хороскопа, НО не и двама. книгата има доставна цена и тя 100% не е 1лв та да не се хвали с крайна цена ами с марж и второ никой политик или известна личност няма да си търси врачка в интернет :) това е станало някъде другаде, ЗАТОВА ДА СПРЕ ДА СЕ ХВАЛИ КАКВО Е СПЕЧЕЛИЛ В ИНТЕРНЕТ, нищо не е спечелил.

спечелил е от тетрадките и тефтерите вкъщи.

п.п.
виждал съм в франция хора продаващи си стихосбрките по улиците копирани на ксероск, те имат повече продажби 8)
 
Момчета постъпвате малко некоректно към Него.

Мисля, че не е честно да го нападате - представете си, че се намирате в лудницата и се майтапите с онези, че незнаят таблицата за умножение или пък идея си нямат от xHTML. А честно ли е да застанете пред инвалид и да почнете да танцувате и да му кажете - ти можеш ли така...

Човекът явно има доста силни остатъци ( комплекси ) от миналото, които си оказват влияние...

Така, че недейте да го "дъвчете" много - не се знае на човек какво ще му дойде на главата... :)
 
Луд Апостол :)
Всичко което ти пишеш е изпълнено със злоба.По груби сметки го сметнах че трябва за 4 години на си спечелил 180 000 и имам няколко въпроса?
1 Ти бавен ли си?
2 Пишка имаш ли си?
3 Абе що не си направиш един екип,ами сам си правиш нещата.Злобно същество!!!!
Btw вижте сайта в подписа ми малко да се позабавлявате.
 
Май по добре е темата да се заключи или да се направи нова категория "изкарай си яда, храни Апостола" :)

От време на време го съжелявам но след всеки негов пост ми се връща антипатията към него, "то такова зле нема" :)
 
Еее стига така бе, гадно е (не го защитавам), просто старите хора са яко изкукали и искат да направят на някога впечатление и искат също някой да им обърне внимание. Вие в момента се занимавате точно с това - обръщате му внимание. Оставете го да си гледа "работата" и това е ;)
 
Последно редактирано:
Еее стига така бе, гадно е (не го защитавам), просто старите хора са яко изкукали и искат да направят на някога впечатление и искат също някой да им обърне внимание. Вие в момента се занимавате точно с това - обръщате му внимание. Оставете го да си гледа "работата" и това е ;)
Връщам си думите назад, по голям нещастник от тоя Г-н Апостолов няма просто. Аз гледам да му помогна да не го махнат от Адсенс, тоя ме псува....
 

Горе