ПРОБЛЕМ с Фейсбук рекламата

devoid

Active Member
Здравейте колеги.

Имам много сериозен проблем, за който се нуждая от помощ било то от някой опатил или някой който разбира.

Накратко ще опиша:
Имам фейсбук страница която всеки ден се рекламира и съм им платил над 10000$ , и тази сутрим се събуждам и разбирам че ADS акаунтът ми е блокиран и всички реклами са спряни поради неясни за мен причини, естествено те имат някаква причина. Така писах им и на тях но това не ми решава проблема тъй като испуснах половината черен петък днес утре ще испусна и още а аз искарвах пари. Декември месец идва не искам да го испускам и него. Ясно е вече че от моя акаунт няма да мога да рекламирам колкото и да си говорим, или поне не ми се чака да го отблокирват.тъй като от това нещо си искарвам хляба.
Направих приятелката ми админ в страницата и интересното е че като споделя нещо от моя профил в страницата не ни и дава и на двамата да го бустваме, а като тя сподели нещо ни дава и на двамата. Аз опитах да бустна и ми търсят наглите метод за плащане а съм им дал един куп пари, този вече не излиза... И незнам сега ако направя друга карта на мое име дали ще стане да буствам, или да направя най.добре от някой друг човек да буства с негова карта, дали ще стане според Вас. Кое е най правилно?



Благодаря предварително и задължително ще почерпя поне минимум затова че сте го прочели това цялото писане изобщо и да не ми помогнете. То като тръгне назад си е само назад....
 

Горе