Пак да попитам

deffnews

Well-Known Member
Поне един път питах, пуснах тема, но нямаше отговор. Има скрити раздели във форума, как мога да имам достъп до тях, какви са условията?

Интересува ме и дали мога да си сменя наименованието на ника. Така ме вземат за някаква новинарска история...
 
Ако визираш секцията за продажба на Социални Страници и Профили и MOney Exchange, е написано:

Нужни са 100 поста, 100 дни престой и 10 лайка за да се види съдържанието. Теми за покупко / продажби на социални активи в други секции ще бъдат премахвани!
 
Не съм много отдавна регистриран, но 100 дни би трябало да има а 100 съобщшения нз, то трябва зорлем да тръгна да спамян темите, ако това са условията де. а лайкове откъде да ги взема... :)
 
Ето ти един 1 харесване от мен :)

За другите се опитай да дадеш ценни и полезни коментари под теми в които имаш опит.
 
Един лайк и от мен. 100 поста не значи непременно спам. Просто бъди полезен и всичко ще си дойде на мястото. Сигурно ще правим корекции в тази насока, но преди да ги сложим имаше доста измамени с тия страници и профили, отделно е малко ъндърграунд търговия. Особено за профилите.
 
Благодаря за лайковете, и разбирам и оценявам жеста, ще се опитам и аз да направя 100 мнения но няма да са просто спам за да направя 100 мнения.
 
Благодаря за лайковете, и разбирам и оценявам жеста, ще се опитам и аз да направя 100 мнения но няма да са просто спам за да направя 100 мнения.

Айде и от мене едно харесване!
 
Благодаря за лайковете. Но за 100 мнения, ще трябва да чакам много време. Не виждам какво толкова бих могъл да кажа във форум, в който вероятно във всяка една сфера на онлайн бизнеса има много по-запознати от мен. Няма и какво толкова да питам, засега не планирам някакви конкретни опити в тази насока ^
Пишете ми едно ЛС, моля.

P.S. Всъщност имам какво да питам. Искам да си регистрирам един домейн, но дебитната си карта не бих я регистрирал онлайн. Кажете ми някакъв друг начин да си регистрирам домейн .com ? Сякаш някой беше коментирал, че ако си взема хостинг от българска компания, те могат да ми регистрират домейна?
 
Последно редактирано:
Рег в СуперХостинг за домейн - плащаш кеш или Easypay
 

Горе