Партньорска програма obuvalka.com

Здравейте, имаме удоволствието да ви предложим участие в нашата обновена Партньорска програма.
Вашият сайт може да монетаризира бързо посещенията, които препращате към нас www.obuvalka.com, като за всяка реализирана продажба, ще генерирате комисионна на стойност 5 лева.

За целта е необходимо да регистрирате ваш профил в http://obuvalka.com/index.php?route=affiliate/login
от където можете да изберете най-подходящия за вашия сайт рекламен формат. След одобрение ще разполагате с достъп до профил, в който можете да следите направените реализации.
В случай, че предложените формати не са подходящи за вас, можете да изискате изработване на точен размер.

В случай, че вашият сайт е магазин, а нашите продукти са подходящи за вашето портфолио, можете да изберете и директен импорт на продукти. Продажбата се осъществява чрез дропшипинг, което за вас не представлява разход, а генерира комисионна при реална поръчка.
В случай , че нашата Програма представлява интерес за вас, можете да получите допълнителна информация на [email protected]
 
От: Партньорска програма obuvalka.com

Да разбирам,че при дропшипинг комисионната при продаден продукт е фиксирана на 5лв., без значение колко струва продукта?
 
От: Партньорска програма obuvalka.com

на този етап ДА

И ние сме клошари, чакаме някоя продажба, че да ни пуснете някой лев за кафе :) . Това не е партньорска програма, пишете, чр търсите хора да ви направят услуга. Другия вариант, я си пуснете нормални реклами да видите колко ще плащате за продажби, за които ще давате 5 лева :) на реализирана продажба :)
 
Последно редактирано:
От: Партньорска програма obuvalka.com

Като гледам цените на продуктите, 5лв добра комисионна ми се вижда. Друг е въпроса, че трябв да направиш бая продажби, че да натрупаш сносна печалба.
 

Горе