Пейпал измамници, писна ми

Paypalsux

New Member
Наскоро ми пускаха 2 диспута за 500 и 450 евро, като преди това ме бяха завличали така и поисках парите да ми се изпратят като семейство и приятели и ги спечелих и 2-та, единия беше опитал с впн, а другия потвърди по телефона на пейпал, че парите са мои за да мога да ги изтегля и заради това загубиха и двамата диспутите, от там единия ми пише ""ще ти прецакам пейпала"" и щял нещо да си черджва кредитната карта, не знам дали го е направил, а други ми пише "съжалявам върни ми парите и аз ще ти върна стоката, в последния момент ми трябват парите за нещо друго" аз естествено си взех стоката и не му ги върнах. И той ми рева 3 дни на пейпала, а на четвъртия почна да ме псува и да ми пише, че си е върнал парите, след разговор с пейпал и че щял пак да ме прецака. Аз няма как да докажа на пейпал със скайп и фесбук разговори за какво става въпрос, а и не мога да ползвам "защита на продавачите"
Интересното обаче е следното. Аз не съм получил никакъв емайл от пейпал за тоя гад, че е рефюнднат и че пуснал нов диспут, нито са ми взели пари ! Парите ми стоят в акаунта 948 евро(2 евро някъде изчезнаха), но ми отказаха кешаута от 450. А като отида на история на диспути виждам, че пише "This case is closed. The payment was never accepted. PayPal cancelled the payment and returned the funds to the buyer’s account" - какво значи това, в историята няма емайл изпратен то продавача и парите си ми стоят. А другия пише, че си е моя полза. ОК!
И сега идва простотията "internal server error" това ми излиза като се опитам да си изтегля парите към визата, а като се опитам да се логна от друг браузер или телефон, в момента се логвам само от firefox където са ми запаметени майла и паролата, винаги ми излиза "Please check your entries and try again." и не мога да си влезна в пейпала от другаде. Първата грешка при теглене уж се оправи и дръпнах 480 евро, и всичко ОК да ама НЕ след 60+ часа чакане в пендинг изведнъж ми връщат парите в баланса без никаква причина за отказа, писах им емайл кво се случва и защо не мога да изтегля пари за 2 дни нямам отговор само автоматичното съобщение. И сега като въведа сума за теглене и маркирам визата ми излиза пак "internal server error" не ми дава дори да стигна до пендинг. ТОВА НЕ Е ВСИЧКО , заради 2та диспута ми изпратиха съобщение, че сега трябва да направя 10 продажби без да ми поискат диспут и да направя 60 дни от получаването на първия пеймент без да имам диспут
"Complete 10 transactions without any buyer disputes, claims, or returns." "Keep your payments as a pending balance for 60 days from the date you receive your first payment." "After these requirements are met, you'll be recognised as a tenure seller and your payments will not be placed in a pending balance, as long as there are no other problems with the transaction."
А 948 евро са ми валидни и не ми дава да ги дръпна какво става, нямам пендинг баланс, някой да каже какво се случва, изпуших 1 стек цигари не знам какво да правя вече ако ми държат парите 60 дни
948,00 EUR Available
Currencies 948,00 EUR

Някой, ако може да ми отговори на всичките проблеми и въпроси, какво се случва и какви са тези грешки и глупости на пейпал, побъркаха ме МОЛЯ ВИ ХОРА!
 
Въпроси:
Какви са тези грешки и защо ми излизат?
Как така този спечели диспута, а парите са ми в акаунта и защо не бях уведомен за този диспут?
Защо ми отказват теглене без причина и без да е имало диспут по време на пендинг периода от 60+ часа?
Какви са тези глупости да чакам 60 дни от първия ми не диспутиран превод и важи ли за парите които в момента са ми валидни 948 евро?
Къде ми изчезнаха 2 евро, няма ги в историята?
Защо ми отговарят на емайлите с автоматични съобщения?
Не се сещам за друго, някой да помогне моля ви се хора
 

Горе