Печелете пари от AdBrite

ruseneca

Member
Предлагам Ви друга много известна програма като тази на Google.Казва се AdBrite и е доста добра.Предлага плащания с чек.

Изключителното при тази програма е,че рекламите могат да се разполагат на цялата страница (Full Header).Има бутон (Skip This Ad) чрез който можете онтово да се върнете на същата страница.

AdBrite предлага и ключови думи,които са оцветени като хиперлинк,а щом курсора попадне върху ключовата дума,излиза каре с малка рекламка,а щом го дръпнете,тя отново се скрива

Възможностите за печелене не са само тези.Програмата разполага и с възможности за печелене и от снимки в галерия или от Филмчета.

За повече информация и мостра ---> виж блога ми
 
AdBride е добра програма, но плаща много по-малко от AdSense. Тя се ползва повече в адулт и торент сайтовете защото няма изисквания от към контента както AdSense.
 
Аз съм работил с AdBrite... по-точно плащал съм реклами с нея. Да ви кажа честно не бих я ползвал като метод да поставям реклами, от които да печеля. Иначе е развита на доста европейски уеб сайтове.
 
Аз ползвах Адбрайт (на моите седем англоезични блога) и се отказах след три-четири месеца. Причината е, че или не показва реклами, а някакво съобщение от сорта на "Тук е мястото за вашата реклама, купи ме сега", или че показва супер неконтекстуално свързани реклами. Изобщо не съм доволен. Когато се отказах имах супер ниско CTR в сравнение с това на Адсенс например.
 
За жалост в тази област има монополист и той се казва Гугъл ;)
 
От: Печелете пари от AdBrite

Да се похваля, днес ми дойде чека от Адбрите, мога да кажа, че съм доволен :) 35$ направени от спам сайт :) (срамуващо се човече). Чека е същия като на гоогле :) Съветвам Ви да изполвате Адбрите ако сайта ви не се харесва от гугу :)
Поздрави!
 
От: Печелете пари от AdBrite

Поздрави, Sammy. Много се равдам за теб и за това че си взел чек от тях - незасимо с какъв сайт. А и каквото и да си говориме - трафика, който си им докарал е някаквъ вид промотиране на публишърите там, в тази система.

Успехи и продължавай с чековете. ;)
 
От: Печелете пари от AdBrite

Мерси Блинки :) Но не смятам, че ще се занимавам с тях, трябва да съм много закъсал, а това го изкарах за да видя дали плащат :)
 
От: Печелете пари от AdBrite

хаха аз имам 50 цента :lol:
 
От: Печелете пари от AdBrite

хаха аз имам 50 цента :lol:
Е ти си щастливец... аз имам един сайт, който е с леко.. противоречиво да кажем съдържание, но иначе с над 2000 посещения на ден, ама български... и сега кво - от Изитрейдър нищо не остана да се върти, поне до последно Караджъ Турс си бяха там. Сложил съм AdBrite и вече месец НИКОЙ не се е "престрашил" да рекламира.. нито е дрога, нито е секс, всъщност нищо особено и го има по всякакви сайтове (моето съдържание), ама.. ето на. Не знам що нямам нито един рекламодател :( Направо е грехота сайт с 2000 посетители да стои без реклами, но Неоген го отхвърлиха, от Изитрейдър нито един рекламодател не го ще, от AdBrite нищо не идва... :(
 
От: Печелете пари от AdBrite

сори говорех за bidvertiser :lol: аз малко ги бъркам тия 2те
 
От: От: Печелете пари от AdBrite

Е ти си щастливец... аз имам един сайт, който е с леко.. противоречиво да кажем съдържание, но иначе с над 2000 посещения на ден, ама български...

След като никой не желае да го рекламираш защо не го ползваш за да рекламираш други твои сайтове (за които се намират рекламодатели)?
 
От: Печелете пари от AdBrite

Ами да, прав си ;) Може би ме гони някаква параноичност да не се разбира аджеба кой с кой сайт има връзка, т.е. откъм собственик.*:mrgreen: Но иначе умна идея, благодаря ти.
 
От: Печелете пари от AdBrite

така или иначе Icann Имат инфо кой сайт на кого е .. няма какво да се крие.
 
От: Печелете пари от AdBrite

Не е съвсем така - ако си на безплатен хостинг няма как да разберат. И освен това при регистрацията можеш да напишеш което пожелаеш име - само по плащането могат да те проследят (но и за това си има заобикалки - има начин да се снабдиш с дебитна карта на чуждо име... ). Не съм пробвал това с дебитната карта, но на теория изглежда възможно.
 
От: Печелете пари от AdBrite

Реших да ги пробвам за да рекламирам моите сайтове - забелязах, че не взимат пари за показване на текстови обяви :) - само малка такса за активация $4.95 (цитирам по памет), която се плаща еднократно. Не се налага да е правят две отделни регистрации като издател и рекламодател. Минимално възможната цена на клик, която системата ми позволи да задам е 5 цента (може би ако избера конкретни сайтове цената може да е по-малка?). Може да се задава географски район, където се показват рекламите - аз избрах USA.


 
От: Печелете пари от AdBrite

На 1,238,551 импресии имам 17 клика. Ако бях ползвал услугите на Google Adwords щях да платя за тези импресии 433.30 лева (и отделно за кликовете)!

Тук пише, че цената за 1000 импресии е 0.35 лв: https://adwords.google.com/select/afpofinder
0.35 лв * 1238 = 433.30 лв

Къде тогава е далаверата при рекламирането в Google AdWords и защо толкова много хора рекламират там?
 
От: Печелете пари от AdBrite

happyslacker ти ползваш адсенсе и може би си забелязал че не всеки си плаща за импреси right? просто си избираш за какво да плащаш импресий или кликове това са минималните им цени но иначе може да не плащаш за импресий а и да ти кажа тоя адбрайт хич не е сугурен... с него се правят какви ли кликания не е като адсенсе затова не се надявай на добра конверсия но все пак може да споделиш как е :)
 

Горе