Търся: Писане на статии от тип "Как да?"

KISS

Active Member
Рейтинг - 100%
13   0   0
Нужни познания

- Работа с Wordpress
- Работа с Facebook
- Работа с Instagram
- Малко обработка на снимки (снимка на екрана, оразмеряване на снимка, добавяне на стрелка или правоъгълник към снимка)
- Правопис на български език
- Способност да се пишат прости и разбираеми обяснения

Какво ще правите?

- Ще пишете статии тип упътване със стъпки и малко пояснителни снимки, които обясняват как се извършва дадено действие в някоя социална мрежа. Ще ги създавате като публикации във Wordpress сайт, до който аз ще ви дам достъп и след това аз ще ги публикувам ако ги одобря. Конкретните теми, по които ще пишете, мисля вие да ги измисляте, но аз ще ви кажа долу горе какво искам. В краен случай може аз да ги измислям, ще видим.

Заплащане

- Ще давам по 5 лв на статия за повечето статии, а за някои може и по 6 или 7 по моя преценка. Но не искам да мислите за дължината. Ненужните обяснения веднага ги разпознавам. Повечето статии ще са относително кратки. Ще правя плащане веднъж месечно.

Количество

- Искам поне 8 и най-много 10 статии на месец (по ваша преценка).

Начин на работа

- Работите от вкъщи когато ви е удобно.

Кандидатстване - НОВО (19.12.16): Вече намерих човек!

- Изпратете ми на лично съобщение информация за вашите умения и опит по нещата, които съм написал като нужни познания. Може и линкове към ваши статии. Ако не можете да пращате лични съобщения, пишете в темата. Аз ще пиша лично съобщение само на този, който съм избрал да пробвам! Като избера някой, ще му пиша и ще направим 1-2 статии пробно, които ще му платя независимо от това дали ще избера да го наема или не. Когато си намеря човек ще пиша мнение отдолу в темата, за да спрете да ми пишете.
 
Последно редактирано:
Благодаря на всички, които се отзоваха на моята обява.

Вече намерих човек.

Поздрави.
 

Горе