Писмо от Ексчеиндж бг :)

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Хайде възползвайте се :Д :Д :Д

Здравейте,

От днес всеки може да използва системата ни безплатно за негова лична цел, да управлява личните си реклами на сайта(овете), като не трябва да надвишава 1 милион показани реклами на месец. Ако желаете да управлявате повече от 1 милион показвания на месец, моля свържете се с нас.

Можете да се регистрирате свободно и използвате системата ни на вашият сайт(ове), от следният адрес:
http://www.exchange.bg/index.html?p=system&s=7

Регистрацията за "лично използване" Ви дава достъп до всички функции (таргетиране, отчети и т.н.) на нашата Система за Контрол над Рекламите.

Ако имате някакви въпроси, моля не се притеснявайте да се свържете с нас.
 
От: Писмо от Ексчеиндж бг :)

Който копае гроб другиму, сам пада в него.
Не, не питайте какъв гроб са копали. Когато някой обрича друг на мизерия и глад, това си е точно копаене на гроб. Сега вече и пари за тях не останаха, макар да се съмнявам от толкова гушене да тръгнат да умират от глад. Освен тях още няколко от техния вид по-същия начин са се наредили на опашката за мизерия и глад. Не може да държиш "партньорите" си в мизерия и после да очакваш ти да ядеш.
 
От: Писмо от Ексчеиндж бг :)

Не ги знам пичовете, ама не съм виждал голям смисъл от тях никога. Спомям си, че не започнах да си използвам заради отношението им към партньори те им и че се взимаха за много големи. Сега не знам, ама не им пее петлето нещо. :)
 
От: Писмо от Ексчеиндж бг :)

Доста много хора се оплакваха, че са ги лъгали с изплащанията.
Ефективността на банерите им по мрежата им беше онова, което е под нулата. Някакво отрицателно число.
Каквото и да промотират сега, пак нищо няма да се промени.
 
От: Писмо от Ексчеиндж бг :)

Аз ги ползвах преди много години :) Сега явно се опитват да натрупат потребители чрез безплатни услуги и след време да почнат пак старата песен :)
 

Горе