Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Copywriter

Active Member
Рейтинг - 92.9%
13   1   0
Здравейте. Имам едно необикновено предложение към всички Вас. Предлагам своите услуги - писане на статии и прес съобщения. Офертата ми е проста.

Предлагам написването на 350 думи(статия или прес съобщение) за невероятната цена от 5 стотинки! За съжаление има ограничение от 1 бройка за потребител.

Но(да не би да сте очаквали, че няма да има "но")... За да го получи първо потребителят трябва да отговори на някой въпрос на начинаещ и да му помогне. Отговорът задължително трябва да се състои от поне 200 думи и да има полза от него, като това няма да го решавам аз, а Вие... Ако смятате, че отговорът Ви може да помогне на някой, то ми пишете ЛС с линка и ключовата дума за статията.

За пример мога да покажа тази тема и моя отговор в нея. Отговорът Ви трябва да е постнат след 18:00 на 10.04.2011, т.е да е нов... Офертата важи до изчерпване на количествата, т.е поне няколко дни.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Първо сайтове по 100 кинта, са статии по 5 стинки :D Шега не шега, явно се прави реклама...или по-скоро антиреклама :) Не знам какви изкуфели дъртаци са ви преподавали, ама пък и вие явно сте си заслужили връзването :)
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

48628.jpg


Свободка Класова от УНСС? :D:D:lol::lol:
 
  • Like
Реакции: Test
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Удрай квадрати, удрай..смешник!
И статиите най-вероятно са ти като сайтовете. Какви сайтове само: http://drink.bg/ - смешка на престашоп и http://koli-za-skrap.com/ - някакво нещо !!?? И това дори ти е демото :D Такова по-добро ще ти направи сляп авганистанец с отрезани ръце...

Подписът ми е за олигифрени като тебе! Показва най-просто - колко ми пука и също това, че е фул с комплексирани "девелоперчета"

Я са дай и демо на 5-стинковите статии, че ми стана интересно как така се правят по найсе грешки на ред :D
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

И аз имам червена репичка:mad: Защо?! Свободка Класова е наистина преподавател от старата школа по маркетинг в УНСС :p
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Аз признавам само Вейдър :) (Ведър), другите са преписвачи :)
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Наистина изпитвам трудности да и разбера...
Оплаквате се, че е криза, че цените са високи и т.н, а когато някой пусне услуга на приемлива цена, веднага почвате да го хулите. Единствено се надявам, че това е така, понеже смятате, че ще Ви отнема клиентите с тази цена, защото всеки друг вариант би бил абсолютно глупав и нелогичен. Цената е перфектна, но все пак Вие трябва да направите нещо и дори евентуално да напишете отговор на някой, който иска да се научи на онлайн маркетинга.

Цените ни устройват. 5 стотинки в този случай ни помага да отсеем един вид хора. 100те лева също ни устройват, но още по-важното е, че устройват малкия и среден бизнес! A иначе само информативно и двата сайта са си върнали инвестицията поне 50 пъти, което е най-важното за нашите клиенти.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Хаха какво?? Вие ли ще отсявате :D За пореден път се убеждавам, че некои си мислят, че с пет приказки ще заблудят някого :) Само показваш колко и грам идея си нямаш от бизнес, работа с клиенти, маркетинг и прочие. "Малкият и среден бизнес" със сайт като "скръбта" ахаха добрее....искам да видя една статия тогава :)
Тва ако е направило 50х100лв (колкото е инвестицията) и аз чалга ще прослушам :D

и PS: Никой не се оплаква, в случая те упреквам.

Оналай маркетинг казваш. Къде я чу тази думичка? Аз специално виждам за пръв път някой да си прави "успешен" маркетинг със сайт от "един лев" (виж си отново демото) и статии за пукната стотинка (щото и демо няма). Иначе почти си е маркетинг това.
Ще се радвам да пуснеш после (когато и да е това) поне един от осъществените проекти по тази така наречена маркетингова кампания.

Никой не го боли за клиентите...най-малкото защото тук краен клиент ще намериш много трудно (малко са ровещите се говеда кат мене) И в тази връзка се сещаш и защо ти се разбучах на квадрата, щото и аз за малко се почувствах част от маркетинговата ви кампания, иначе принципно си трая кат пукел :)

Давай са квадрата насам, да не забравиш :D
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Буря в чаша вода.

Съгласно условията, 350 минус 200 прави 150 думи. 150 думи за 5 лева също е достатъчно ниска оферта (което подсказва, че при 5 стотинки поантата не е в цената, цели се нещо друго), но в този форум съм засичал какво ли не (дори оферти за вечни линкове за по 2 лева), така че е напълно вероятно предлагането и търсенето да се срещнат сред вълнуващото обкръжение на почитатели на DP. Ерго, не мога да разбера какъв е конкретният проблем на дуднещите.

P.S. Свобода за Свободка!
 
Последно редактирано:
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

P.S. Свобода за Свободка!Направихме й ПР на жената, иначе е добре в сравнение с други хубавци от катедра Маркетинг :)
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Харесвам и одобрявам общия ти атитюд, ама почни да вкарваш малко стил и fun factor в храненията, понеже до момента четенето на постовете ти повечето пъти е загуба на ценни секунди за всички любители на долнопробния сеир.

Да почнеш да храниш наляво и надясно малко след като се регнеш не е за секи.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

В крайна сметка всеки сам решава, коя е най-удачната и подходяща за него оферта. Единствено все пак ще направя забележка за заглавието на темата, че не е достатъчно адекватно. Поздрави.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

^^, ^^^ Екстра ми е :) Ако имате угризения (след като не вдевате постовете ми) - вижте ми подписа.

По темата "си храня" защото видях за колко сериозна услуга иде реч. Аз поне имам лично отношение в случая, а вие както казахте - сте сеирджиите. Когато видим някой възползвал се от въпросните услуги, тогава вече ще коментираме дали съм "хранил" с право. До тогава в "храненето" ми ще виждате (за който може) просто съмнения за реалното осъществяване на предлаганото, а не просто реклама..или както някои му викат "маркетинг" - щото в случая се получава реклама на чужд гръб или "на чужд гръб и 100 тояги са малко"
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Там е работата, че си никой още поне за мен във форума, а аз съм имал взаимоотношения с човека пуснал темата. И хейта не го обичам, освен ако не се пръкне някой истински измамник. Дори спинати да са статиите пак си струва.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Ааа там ли била работата?? Е, мерси, предварително знаех, че е там работата :)
Иначе, нещо по темата ли каза..., освен разбира се намеците за шуробаджанащината :D

Колкото до "хейта", къде пишеше извинявай - какво обичаш ТИ?! Май трябва да си го сложиш в подписа, за да съм наясно с предпочитанията ти.
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Къде видя диалог?? Връшам се за N-и път назад по постовете ти, но такъв не виждам..аха - явно е заради "виж подписът ми", едва ли ще да е друго..нали :)

Ако има хейт в мене, то може да си 111% сигурен, че не е към нито един участник във форума. Не съм сигурен до колко си "порастнал" за да ти го обясня без да изпиша ферман
 
От: Пиша 350 думи за 5 стотинки!

Защо храните човека бре? Иска да подпомага форума. Ако администраторите пуснат тема, че получавате статия безплатно срещу полезен пост, нищо няма да кажете, нали ;) / Не виждам какво ви бърка да напишете полезен пост и да помогнете на някой, като в същото време изкарате някаква статия, тъкмо да видите човека дали струва. Друг е въпроса как ще му пратите 5 стотинки ;)

Как и да е, трябваше и аз да се намеся, все пак не може да се храните в някоя тема и да ми няма ника там.
 

Горе