Платената версия на YouTube?

leonssss

Well-Known Member
Кой будала ще плаща 10 долара да няма реклама в тубата
убиха бизнеса


нформация на сайта Recode подсказва, че YouTube се кани да пусне дългоочакваната версия на сайта, която няма да показва реклами и това ще стане до края на октомври. Сайтът вече е започнал да изпраща съобщения до собствениците на съдържание, в които ги приканва до 22 октомври да се съгласят с новите общи условия на новата версия без реклами. За удоволствието да не виждат реклами потребителите ще плащат по 10 долара месечно, но за тези пари ще получат достъп и до музикалната услуга Music Key, която осигурява функции като офлайн достъп, слушане във фонов режим и други. - See more at: http://www.mobilebulgaria.com/news/...отова-в-края-на-октомври#sthash.EYTp8EDD.dpuf
 
От: Платената версия на YouTube?

Ще го сложат на много хора по този начин, ама и на себе си. Струва ми се невероятно да го направят.
 
От: Платената версия на YouTube?

Защо да е невероятно? И без това голям процент от трафика в мрежата се генерира от ботове, така поне си имат "сигурна месечна сума". 100% са си пресметнали рисковете, не вярвам компания от световна величина да работи на загуба ....
 
От: Платената версия на YouTube?

Мисля, че Ютюб трябва да добавят премиум съдържание като филми и сериали. Ако го направят ще имат доста абонати. 10 долара на месец не е много но зависи колко често гледаш видеа в Ютюб. Ако негледаш постоянно няма да ти пука за рекламите но ако гледаш постоянно ще ти е гадно да има реклами. За музика Ютюб за момента остава най-използвания сайт, но на мен ми е удобно програма като Спотифай или Епъл Мюзик. Ако искам да гледам музикални видеа от Ютюб го включвам на тв и понеже там не съм си въвел регистрацията и не се стартират реклами независимо колко видеа пуска. Тази услуга няма да е задължителна за потребителите така че без паника.
 
От: Платената версия на YouTube?

Смятате ли, че това няма да се отрази на хората, които създават съдържание за този сайт, за да могат да печелят от адсенс? Ютуб е такъв сайт, защото дава възможност за печалба, ако тази възможност отпадне, съдържанието рязко ще намалее. Примерно има цели канали с доста професионални предавания, ревюта на всякакъв тип продукти и прочее. А и въпросът е, не печели ли повече от $10 на човек месечно ютуб от адсенс?
 
От: Платената версия на YouTube?

какво сте се загрижили за ютуб.
Таксата НЕ е задължителна. те просто дават възможност на тези които искат да гледат без реклама. Хората които създават съдържание ще получават пари (упоменато е изрично) - дори сега е по-сигурно, че ще спечелят. Колкото повече платени акаунти те гледат, толкова по-добре.
Платените акаунти няма да са сериозен процент за да се притесняваш.
 
От: Платената версия на YouTube?

Може би има професии, на които са нужни преглеждания на стотици клипове дневно. Ако е така то със сигурност платения акаунт ще върши работа, защото ще спестява много време от гледането на задължителните реклами в началото на клиповете.
 

Горе