Платформи за популяризиране на събития?

nekakav

Active Member
Здравейте,

Организирам спортни събития и турнири. Интересува ме, има ли специализирани платформи, където мога да промотирам събитието си? Засега знам един такъв сайт за София - insofia.today, а от гугъл ми попадна и peika.bg, от който нямам преки впечатления.
Ще се радвам да чуя препоръки и насоки.

Поздрави!
- Борислав

ПП Извинявам се, ако съм в грешен раздел. Моля за модераторска намеса, ако е така.
 
От: Платформи за популяризиране на събития?

Малко ОФФ или не точно:wink: Има такава специализирана платформа - външна реклама - като почнеш от мешове, мегабордове, билбордове, трамваи...:wink:
 
От: Платформи за популяризиране на събития?

Точно офф, си е поста. Запознат съм доста добре с външната реклама и я ползвам в границите на бюджета си. Неслучайно питам за специализирана платформа (онлайн) ... билбордът не мисля, че се ограничава, за да се нарече специализиран :)

Поздрави!
 
От: Платформи за популяризиране на събития?

ОФФ
Споко де, изтървах се, прпосто професионално изкривяване, няма да обеснявам повече, че ще излезе, че съм искал да те зарибя. Специализиран е точно за такъв тип шорт терм пропаганда, но както и да е, аз и без това с такива малки рекламни пространства не се занимавам. Успех
 
От: Платформи за популяризиране на събития?

Кажи поне за кой град става дума ако са регионални или са национални тези мероприятия. Аз бих се свързал с местни новинарски сайтове, които мисля, че повечето не биха се дърпали от безплатно публикуване на инфо за турнирите. То много зависи и какви са тези турнири де- ако е нещо екстравагантно - бой с петли, чия жена носи повече на бой и подобни тогава не знам, но ако е нещо сериозно това ти е начина. Иначе ако ти трябват релевантни линкове, че и трафик сигурно ще докарат - гледам сайтове от 4 града излизат на първа страница - спортни събития и турнири
 
От: Платформи за популяризиране на събития?

Конкретно това събитие е за София.

Имаш ЛС относно офлайн каналите :)
 

Горе