Поданиците на Задунайска Губерния по-бедни и от китайските селяни

niks

New Member
Българите по-бедни и от китайските селяни

“Минималната заплата в България е по-ниска от тази в селските райони на Китай. Това е доста странно, при положение че сте страна от Европейския съюз (ЕС).” Това недоумение изрази Робърт Кайло, експерт в Международната организация на труда, по време на конференция за заетостта и доходите, организирана от синдикатите.

“Хората, които получават минимална заплата, живеят с по 3,96 евро на ден. Това е недостатъчно за оцеляването им”, разкритикува ниските доходи у нас и Шарън Бъроу, лидер на Международната конфедерация на профсъюзите. “Средната заплата също е доста по-ниска спрямо останалите страни в ЕС”, добави тя.

Бъроу прогнозира, че до края на годината безработицата в България може да стигне 18-19%, но не обясни на какво се основава прогнозата й. По данни на Евростат през януари без работа са 11,5% от икономически активните българи.
.............................

Има грешка и то голяма.

Тези които работят в този долнопробен руски комунистически кенеф не са Българи а Славяно Мангали и като такива е нормално да са по-бедни и от китайски селяни.

Българина не работи на заплата и договор, Българина не плаща Колониален Рекет(данъци)....защото Българина знае че тази държава не е Българска и не се управлява от Българи.

Затова Българина живее добре в Задунайска Губерния, напук на хазарина Кайло:p
 

Горе