Поддръжка на facebook страници

Moko

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
11   0   0
Здравейте всички! :)

Разширявам портфолиото и състава и пускаме поддръжка на facebook страници. Услугата включва :

- 2 публикации на ден
- Отговор на потребителски съобщения и въпроси в рамките на пълен работен ден
- 10€ реклама
- Проста фактура (без ДДС)

Цената за месец е 150 лева.

В цената включвам 10€ реклама като бонус. Бонусът не се натрупва и се използва по ваше усмотрение (за харесвания, за ангажиране, за препращане към сайт, приложения и т.н.). Също така не можете да се откажете от бонуса. Ако не искате реклама, цената пак остава 150 лева, така че по-добре да се възползвате :) Ако пък искате реклама с по-голям бюджет, можете да си доплатите желаната сума.
За страниците ще се грижи човек, който няма други длъжности освен поддръжка на facebook страниците. Към момента има минимален опит, но ще работи усърдно, за да се специализира и да може да е максимално ефективен в това, което върши.
Страниците могат да бъдат на български или английски, други езици, поне за момента, не говорим. И не искаме да правим глупости с Google Translate, защото е крайно непрофесионално и неуважително спрямо вашата аудитория. Страницата може да бъде ваша лична или на ваши клиенти - за нас няма значение.

Плащането става предварително. Уговорки от типа "пускай ми постовете, пък ще аз ти платя после" може да ги правите на женския пазар, не тук :) Плащате до 31 Август, включително, и започваме да работим от 1 Септември. Ако решите да се включите по-късно (например в средата на месеца) ще ви предложим цена, справедлива спрямо оставащото време от месеца.

За момента ще се ограничим до поддръжката на 4 страници едновременно или иначе казано - бройката е силно ограничена. Пускам обявата първо тук, ако някой съфорумец иска да се възползва.

Малко повече за мен - във форума съм от доста време и съм работил с доста хора. Няма никой, който да е останал недоволен.

Ако смятате, че има нещо несправедливо в офертата, моля посочете го и ще го обсъдим. Ако имате въпроси, публикувайте ги тук, за да може всички да видят въпрос и отговор. Различни хора се вълнуват от едни и същи неща :)

Успешен ден на всички!
 
Здравейте и двамате имате лични съобщения, моля погледнете ги :)

Вече не предлагам услугата, но мога да препоръчам човек, с който да работите.
 

Горе