Полезен плъгин за Wordpres Article директории

mlazarov

Active Member
По идея на flasher пуснах плъгин, който ще ви помогне с борбата със спама по article директориите ви базирани на Wordpress.

Плъгина дава възможност да филтрирате нежеланите постове по ключови думи. Тоест всеки пост публикуван от ваш потребител и съдържащ нежелана ключова дума няма да види бял свят - или отива в кошчето или изобщо бива изтриван от блога (без да влиза в кошчето).

Плъгина, както обикновено, можете да си свалите от Wordpress.org - казва се Post Filter.

В менюто Tools->Post Filter можете да поставите нежеланите от вас ключови думи, както и да изберете дали постовете да отиват в кошчето или да бъдат изтривани директно и от него.
 
От: Полезен плъгин за Wordpres Article директории

Изглежда страхотно. А може ли да препоръчате плъгин за директория за УП? По възможност безплатен на първо време, но и платените са вариант.
 
От: Полезен плъгин за Wordpres Article директории

Мисля, че не съм се изразил правилно. Може би тема или плъгин за УП, който прави самата директория. Да, може би тема е най-правилното наименование.
 
От: Полезен плъгин за Wordpres Article директории

Имаш предвид article директория или bookmark мрежа?
Ако е първото, то отговора ми е същия - не е нужна никаква тема, нито плъгин, нито нищо - освен ако не искаш да изглежда самия сайт по-някакъв специален начин.

Единственото, което ти трябва е да пуснеш свободно всеки да се регистрира в wordpress-а и да получава автоматично права на автор. Това е достатъчно.
А относно външния вид, това е въпрос на вкус - харесваш си някаква тема.
 
От: Полезен плъгин за Wordpres Article директории

Какво ще кажете за този?

Код:
http://articlesss.com/demo/
 

Горе