Помагайте за първия сайт :)

След като писах писмо на хербалбиз, дали мога да им променям темплейта и те ми отговориха отрицателно реших да се откажа от тях.Разглеждах форума и попаднах на affiliate сайт, който Blinky ползва.Гледам е един от най-уважаваните и затова се доверих :) Реших да направя сайт за фитнес добавката Muscle Max 8)Готовия темплейт е доста грозноват и аз си направих собствен като модифицирах техния :) Дръпнете го от тук и кажете мнение:

(Дееба тея 5 мнения,линка ще е в долното мнение :mrgreen: )


Колкото се може повече критика искам :) Не съм почнал все още да променям съдържанието,но и това ще стане скоро.Разчитам на вас да помагате как да оптимизирам максимално сайта ,за да е оптимизиран добре за търсачките :wink: Не ми се занимава с писане всеки ден на статии и затова ще се съсредоточа да рекламиран този сайт.Дано хората с повечко опит да помагат :rolleyes:
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Линк за темплейта: :d
 
Последно редактирано от модератор:
От: Помагайте за първия сайт :)

Бате, дай линк. Ще го направиме жив. За кой тамплейт говориш, който аз ползвам? След показването му, лично давам мнение - това ми е любимата част от форум постинга.:) А за готини типове - даже и изчерпателен.:) Дай линкче или поне нещо да го погледнеме...
 
От: Помагайте за първия сайт :)

до колко знам Musco Max не е много конверсиален ;) и аз трябва нещо да почна че конверсията ми е 1:200 :(
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Blinky , виж линка който е дал сами.Сложил съм рарнат файл със сайта вътре :) Собиески,какво искаш да кажеш с конверсиален ?Че не се продава ли :) Незнам може и така да е, но аз искам да почна и да понауча някои неща пък нататък ще мислим за по-продаваеми продукти.Като почнеш с по-трудното нататък ще е по-приятно предполагам :)
 
От: Помагайте за първия сайт :)

е да разбира се не пречи да се пробва... Не казвам че не се продава просто се продава по трудно ;)
 
По добре не ползваи гб темплеит те имат проблем с гугъл и ги изхвъля от индекса направив си блогна блогспот като за начало добави около 5 стаиии за муско макс и как да гоуинете муъскулите си лесно но не ползваи името на продукта в заглавията :)

като го направиш това продълкжаваме нататък с съвети за линк билдинга ;)


и тази тема е хубаво да се прегледа също

Съвети за начинаещ в affiliate с Leadingcash
 
Последно редактирано от модератор:
От: Помагайте за първия сайт :)

Темплейта е на CashBurners > cashburners dot com, не на ГенБъкс :) И е преправен изцяло,смисъл няма нищо общо с оригиналния темплейт :) Иначе ще направя блогче не е проблем.Ще трябва ли да го развивам и него или е достатъчно само да се направи :) И ако може помощ за оптимизацията на страницата и критики към дизайна :wink:
 
ами блогчетата в блогспот все още имат бонус за ранкването си от Г затова ги прпеоръчвам на начинаещиетитежиначе за сайта качиго на домеин / събдомеин и хостинг и ще го преглеждаме от там
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Ще го кача,но точно затова пуснах темата, за да може да давате съвети :) Има свободен домейн musclemaxstore dot com, добре ли е ?Бях чел някъде,че с тирета е бил по-добър вариант ?И предложете добър сайт за хостинг,а за домейна мисля, че е ясно - godaddy :wink:
 
От: Помагайте за първия сайт :)

значи за домейна БЕЗ тирета е по-добре
домейна да може от го деди
хостинга hostgator
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Последен въпрос преди да си регна домейна.

Кой от двата да избера:

musclemaxstore.com

или

musclemaxsupplements.com

Второто е по-дълго,но има хубав keyword в него.Четох, че това също е от значение.И да взема ли и .net .org и .info на половин цена.Или няма смисъл ?

Много ви благодаря за помощта :D

п.п В хостгейтър има Линукс Уеб Хостинг и Уиндоус Уеб Хостинг.Аз съм на Уиндоус - има ли някакъв проблем, защото Уиндоус Уеб Хостинга не бачка нещо :)
 
Последно редактирано:
по принцип с късият ще постигнеш по лесно до реоърдъри а точно такъв домеин дългият не ми се вярва да го цитират много по форуми и социални мрежи от които да печелиш анкър текст както писа клокси тук

другите ги купуваш ако набиваш марка или смяташ да направиш повече саитчета за начало един е одтстъчен :)
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Аз също съм за първия домейн. На другия има дабъл П, променливо И,... че е и дългичък. Взимай сторето и го действай.
 
От: Помагайте за първия сайт :)

И аз давам глас за първият.:) Определено тамплейт на CashBurners.com не са лоши, но имат малко работа по тях, или поне по повечето. Аз лично бих променил някой друг текст, картинка, както и всичко друго спомагащо за вдигане на конверсията. А иначе идеята за блога не е лоша от гледна точка, че може да се добавя се добавя фреш контент по темата - а там е препоръчително. В тази ниша има много запалени манияци - купувачи.:)

Еми ако са на половин цена взимай - гради бранд и ги разположи на различни места IP-та с уникални текстове и ето така ще постигнеш добър ефект. Естествено ако искаш да има добър резултат - трябва да се и вкарат добри линкове. Еми зглабянето е най-трудната част, другото е линкове и друг вид маркетинг. :)

Успехи.:)
 
Последно редактирано от модератор:
От: Помагайте за първия сайт :)

Регистрирах musclemaxstore.com в GoDaddy.Също така и хостинг в HostGator, но явно трябва да почакам, за да ме активират :) Като кача сайта ще постна линк :wink:
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Оправиай каквото можеш през това време, така да не се бавин процеса. Аз така правя. :) В случай че има някъде малък интервал на изчакване. До къде си стигнал със сайта и какво ти е необходимо за момента до качването?:) Тук ще те напътсваме в "твойта си" тема:)
 
От: Помагайте за първия сайт :)

Първо благодаря на всичките пичове дето се отзовават :D След безкрайни мъки го качих :oops:

musclemaxstore.com

Утре ще почна да подменям съдържанието вие давайте идеи как да му правя СЕО (леле ако се знам какво говоря)

Също така казвайте дизайна как е, че и по него има да се работи :(
 
Последно редактирано от модератор:

Горе