Помощ за афилиейт сайт

petrov_mm

Member
Здравейте, отново се надъхах да се занимавам с афилиейт сайтове. Преди това се опитах няколко пъти да си направя сайтове в блогър, но нямах абсолютно никакъв успех и нямах никакви посещения. Сега се навих да си купя домейн и да промотирам продукти. Регистриран съм в CashBurners, MoreNiche, CrocMint. Ще ми се да промотирам продукти, свързани с мъжката потентност и други подобни, но малко ме е страх доколко това е законно. Но пък тези продукти имат най-голям процент на продаваемост. Мислите, че бих имал някакви проблеми, ако започна да промотирам такива продукти? Сякаш от тези три сайта най-много ми допада CrocMint, защото там има доста готови темплейти и повече информация за продуктите. Сякаш имах по-големи очаквания от CashBurners, но след като се регистрирах ми се струва, че е много постен и за продуктите няма никаква информация. А в MoreNiche продуктите ми се струват малко скъпички. Вие коя програма бихте ми препоръчали като най-добра и кой продукт би се продавал най-добре според вас? Мисля сайта да го направя с готов темплейт с контент като пренапиша статиите и ги направя уникални. Спрял съм се на темплейта, защото ми харесва как е направен и как са сложени картинките и банерите вътре. Според вас при избора на подходящ домейн и уникално съдържание на темплейта дали ще успея да получа някакви посещения от гугъл, яху и бинг, защото мисля да разчитам на тези търсачки? Или може би по-добрият вариант е да инсталирам един уърдпрес като вътре сложа банери на продукта и всяка седмица или един път месечно качвам по една уникална статия. Дали така ще получа повече посещения?
За тези въпроси се сещам засега. Надявам се да получа малко помощ и насоки какво да правя, а и нещо, което съм пропуснал да пиша, също ще ми е полезно като съвет.

Поздрави!
 
Не би трябвало да имаш проблеми с хербалките. Но ако се колебаеш, винаги можеш да започнеш да рекламираш информационни продукти (например от ClickBank).

Аз лично бих избрал опцията с блог с WP, но и темплейтите може би ще работят добре, ако сайтът е направен като хората.

Каква ти е стратегията за линк билдинга?

Едит: Сега се сетих, че имам един сайт на CrocMint, правен от темплейт. Ако искаш, ще ти го подаря. Пиши на ЛС, ако си заинтересован.
 

Горе