Помощ за подфорумите във форума ми

Би ли ви харесало ако има такъв форум?

 • Твърдо ние!

  Votes: 0 0.0%
 • Се ми е идно.

  Votes: 0 0.0%
 • Ни разбрах?

  Votes: 0 0.0%

 • Общо гласове
  110

DeyanMarkovski

New Member
Какво да направя за да имам форум в който потребителите освен да могат да пускат нови теми да могат да пускат и нови подфоруми? Искам да могат и в подфорумите да правят подфоруми и в подфорумите в подфорумите да могат да правят подфоруми, общо взето да могат да правят подфоруми където си поискат, за да стане целия форум в подфоруми.
 

Anabel

New Member
Еми просто трябва да едитнеш групата обикновен потребител, за да могат и те да влизат в админ панела. А
А на каква тема ще е форума ти?
 

DeyanMarkovski

New Member
Но ако направя така че всички потребители да могат да влизат в административния панел няма ли опастност да почнат да трият безразборно мнения и общо взето да вандалстват из форума ако абсолютно всички имат такива права?
 

Anabel

New Member
Еми да много ясно, ама защо ти е пък потребителите да правят нови раздели.
Пък пусни една тема който иска да слага нови раздели го слагаш админ примерно или модератор :wink:
 

missy

New Member
когато някой иска да пусне ново тема му даваш за момента модераторски права и готово.
 

DeyanMarkovski

New Member
missy каза:
когато някой иска да пусне ново тема му даваш за момента модераторски права и готово.
Оооооо боже! Представям си какво ще е като имам 10 000 регистриранни. Постоянно ще ме вдрънкат да им правя подфоруми, а и аз искам сами да си правят подфоруми, за да е по-лесно и за мен и за тях. Ох, по-добре да пукна, тъкмо няма да се тормозя с такива проблеми.
 

missy

New Member
абе по принцип черното ми отива много като цвят ама недеи да умираш още изчакаи.
 

DeyanMarkovski

New Member
Хахаха ама не мога да чакам повече, тоя живот много труден, постоянно ми се прецаква Windows-а, фащам вируси, троянски коне, троянски магарета, живота е тежък, мойто момиче, днес си на 30, утре на 40, днес падаш от 2 метра, утре си 2 метра под земята...тежък е живота, тежък е.
 

BATTERY

New Member
аз бих ти предложил да потърсиш по добро решение за тази ти идея в друг виф дорум.. точна идея не мога да ти дам не съм се ровил особено по тематиката .. но другия вариант е да направиш отделно php (или на каквато там е основа форума) което да позволява да се правят само подфоруми без да дава право да се трият такива примерно специално за целта и да го прикачиш като ново копче в сегашния ти фовум ще падне работа за програмиста. на прима виста ми идва идеята да се използва съществуващия вече скрипт за писане на мнения но да се измени финкцията му .. така ще запазиш и функционалността да може да се едитва името на подфорума (както при мненията) от потребителя който го е създал.
не знам до колко е изпълнимо но не вярвам да не е невъзможно ... но не съм програмист за да ти кажа точно как и къде..

успех ;)
 

Горе