Помощ за раззпространяване на он-лайн платформа

bestlap

Member
Здравейте :) Искам по някакъв начин да разпространя платформата си поне малко от малко примерно да вложа едни 100 лв не очаквам чудеса ,но все пак си мисля ,че ще е по добре със реклама за 100 лв от колкото без нея.Но не знам къде да ги вложа за да най-оптимално.Платформата ми е за здравословно хранене,добавки,тренировки има форум и он-лайн магазин.Ще се радвам на съвети 8)
 
От: Помощ за раззпространяване на он-лайн платформа

До колкото разбирам целиш само имиджов ефект или max. reach за бюджета си.
За мен най-изгодно ще бъде да се възползваш от хостинг доставчика си и да вземеш ваучерите за реклама които всички от тях предлагат с плановете си – Adwords, EasyAds, Adwise … така ще увеличиш бюджета. Алтернатива е да комбинираш горното и с малко Facebook реклама. Клюкарникът си е клюкарника и що се отнася до огромно количество облъчване на маса, те са ненадминати.
 
От: Помощ за раззпространяване на он-лайн платформа

Да и аз мислех за фейсбук да сложа едни 50 60 лв да видя дали ще има полза сега вкарах 20 лв в adwise да видя и там как са нещата.А какъв е начина гоогле да ме дърпа по-напред дори и да се плаща колко е?Поне продуктите от магазина.Със СЕО линкове е също така снимките са с воден знак и сега работя върху уникалността на всяко описание :)
 
От: Помощ за раззпространяване на он-лайн платформа

Имаш ЛС колега :)
 

Горе