Помощ и идей за сайт и реализирането му на тема хардуер

Здравейте първа тема ми е надявам се да не е последна .Гледам стари теми има много добри хора и помагащи казах си че и сега може да сте тук.
На 15 години съм чета за какви ли не варианти за онлайн бизнес .В програмирането не съм спец но мога да си направя сайт .Имам много голямо желание. Сайта мисля да е свързан с хардуера на компютъра защото съм много добър в това мога да говоря и да пиша с часове за това и най важното което мисля е че ми доставя много голямо удоволствие .Имам въпроси относно това как мога да печеля от този сайт ако го направя !
 
Последно редактирано:
От: Помощ и идей за сайт и реализирането му на тема хардуер

Страхотно имаш идея , разбираш от дадена тематика всички предпоставки за успех са налице.Блог на тема хардуер е това от което имаш нужда ако искаш да пишеш ревюта примерно или някакви си твои мисли.

Сайта дали ти ще си го напишеш или ще си инсталираш нещо готово или ще се регнеш някъде като примерно в Тук не е от толкова съществено значение.
Как да изкарваш пари от това - предполагам че единствения начин е да сложиш реклами и да се надяваш хората да кликат по тях примерно https://www.google.com/adsense/start/

Но преди да почнеш да мислиш за парите мисли за продукта които би трябвало да ти донесе тези пари ;)
 

Горе