Пореден насер от Регистър.бг

against

Well-Known Member
Влизам да си плащам домейна онлайн, минава цялата процедура, плащам с дск директ - ок и на сайта на регистъра гледам това:
"Възникнала е системна грешка при обработване на Вашето плащане. Моля, не повтаряйте плащането. Свържете се с нас за изясняване на обстоятелставата."

И парите - дръпнати. Естествено няма и къде да се обадя сега.
Ей как си помислих, че веднъж ще мине без проблеми....
И като си представя утре как пак ще ми вдигнат нервите ония олигофрени от съпорта им... Просто съм сигурен, че както винаги ще измислят нещо и няма да мине гладко :)

И се чудя сега дали мога да направя нещо... дали има смисъл да пускам жалба в КЗП примерно? Все пак са ми взели парите и нищо немога да направя - ако искат ще ме мотаят цял месец сега и ще ми се дървят по телефона... За тия злоупотреби с монополно положение дали няма начин да се задейства там някоя инстинуция? То не че си вярвам де, ама все пак... :)
 
От: Пореден насер от Регистър.бг

Че нали си има осъществено плащане. Ако имаш онлайн банкиране или от PayPal,Epay или там с каквото си плащал ще докажеш транзакцията ако решат да се правят на тарикати, защото при тях със сигурност ще излезе. Успех със съпорта и пиши какво е станало.

Поздрави,
Галин
 
От: Пореден насер от Регистър.бг

ДСК не са в системата на Борика и вероятно от там е проблема. Утре им звънни на регистъра и ще се разберете. С Visa не съм имал до сега проблем с регистъра.
Ти в щатите да знаеш колко хостинг компании си скубят и пише проблем с транзакцията, а гледам парите дръпнати! А работя със стандартна VISA и плащам от години с нея какво ли не и къде ли не!
 
От: Пореден насер от Регистър.бг

Мисля, че проблема не е от банката, а от банкирането. Парите ще се осчетоводят чак утре и тогава ще ги видят от регистъра.
 
Последно редактирано:
От: Пореден насер от Регистър.бг

Бе и преди съм си плащал през ДСК Директ и не е имало проблем... Но и на следващия ден да се осчетоводяват, пак няма логика регистъра да ми пишат, че имало системна грешка и да им звъня.
Деби търтейте :) 20 години неможаха да си оправят сайта поне да работи като хората, нищо друго не се иска от тях да правят.... Пуу как па неможе да им изтече лиценза деба и договора, дето са подписвали :)
 
От: Пореден насер от Регистър.бг

Звъннах сега, оказа се че понеже домейна бил онхолд и реално е изтекъл, та трябваше да го регистрирам наново. И щели да ми причислят предното плащане към новата заявка.
Малко прибързано им насолих съпорта, че бяха доста любезни тоя път :)
 

Горе