Правилата на гугъл

epiqe

Active Member
Здравейте ,това ми е първия пост тук , но от доста време съм във форума чета го и доста неща са ми полезни.
Та мисълта ми е за друго , нали се сещате за едното от правилата на адсенс на сайт с техни реклами да няма и помен от нелегален софтуер и т.н. ?
Гледам едно съобщение в дата.бг и не мога да повярвам поствам го защото не мога да дам линк


Уважаеми потребители,

От днес, 10.04.2008 Data.BG Ви предоставя най-новата си "стара" услуга, разработена заедно с нашите партньори от Google, а именно - GData dot BG.



* 6 GB пространство за поща
* POP3 и IMAP достъп до вашата поща
* 4 GB web пространство в data dot bg
* Същият акаунт е валиден за всички
услуги на Data dot BG



Пощата Ви в data.bg скача 6 пъти като пространство, и както забелязвате - вече с VIP абонамента си получавате не 2, а 4 GB дисково пространство!

Друга новост! Заедно с пощата си в gmail DataBG ще можете и да се възползвате и от опцията Google Talk, и да разговаряте в реално време с останалите потребители на Data dot BG

Това означава, че всеки един потребител ще има възможността напълно безплатно да създаде и използва e-mail акаунт от типа user@data dot bg, който ще използва системите и ресурсите на Google, в рамките на Data dot bg.
Тоест, от днес сме официален и единствен представителна Gmail за България.

Всички потребители, които вече използват e-mail-ите си в Data.BG, aвтоматично ще бъдат преместени на новата система, както и цялото съдържание на пощата им - този процес на миграция тече и в момента, и е почти приключил, като е възможно при някои пощи да има забавяне до 48 часа.
За да използвате Gmail Data.BG не е необходимо да правите допълнителни активации и регистрации, ако вече такива имате, ние ще прехвърлим цялата Ви информация, и ще можете да се логнете от mail.data dot bg[/url]

Ако при логването Ви в mail.data.bg пощата Ви е на английски език, можете да го промените, като изберете Settings (горе вдясно) и от Data dot BG display language: посочите Български като език за ползване.
link

С тази голяма стъпка, Data dot BG и Google ще ви предоставят една надеждна, сигурна и стабилна услуга за електронна поща.


Да не повярваш един от най-големите сайтове за нелегален софт под ръка с гугъл.
Къде ги принципите им
:)
 
От: Правилата на гугъл

Замислял ли си се защо няма нелегален ФайърФокс или Скайп(и)?
...
Май защото са безплатни :wink:
В бойните полета на бизнес конкуренцията, вече се налага този модел на поведение - "един продукт лансира друг"


  • Скайп - ПейПал, МуСпейс, ДейлиМоушън, МетаКафе.... както и разни добавки като скайп телефони, рекламни материали и .... примерно разговори със стационарни и мобилни телефони.


  • ФайърФокс за сега продава сувенирчета и лансира Гугъл...

Нека не забравяме и факта че и двата примера все пак са акционерни дружества.... а това са пари.... много пари.
Анонсирането (обявяването) и лансирането (доставката до крайния потребител) на всяка нова услуга предлагана от тези АД-та, чувствително повишава цените на акциите им... Това просто не е нова услуга, а нова бизнес възможност - за още повече пари....

Капитализъм майна :wink:

ПС: Не бъркай житейските принципи с тези на бизнеса! Често има фрапиращи разлики.
 
От: Правилата на гугъл

дата бъгъ отдавна умря за мене. ако си помислите, за какво да ползвам гмаил с усер@дата.бг. Ами ако утре решат да си преустановят дейноста и кажат ай сиктир?
Спомням си времето когато дир.бг предлагаше безплатна поща и си беше далеч пред абв. Решиха да го направят платен и всички преминаха към абв. В постердством абв.бг стана абв'то на бг нета.
 

Горе