Търся: Превод на микро сайтове от BG към EN и RU

Димо Желев

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Изграждаме малки WP сайтове. Необходим ни е човек/хора които да могат да превеждат интерфейса (бутони, линкове, съобщения) и съдържанието (2-3 страници) на сайтовете на Английски и Руски.

Към момента имаме 1 сайт за превод на английски и 4 на английски и руски. Може специалистите, които ни пишат да отговарят само за 1ния език, не е нужно един човек да може да прави преводи и на двата. Примерен сайт http://corsica-apartments.com/. Кратки изисквания:

1. Преводът трябва да е висококачествени. Става дума за официални сайтове на малки фирми, а нe seo съдържание или статии. Няма възможност за компромис в тази ситуация - хората трябва да имат образование и опит с висококачествени преводи.
2. Преводите основни засягат хотелска и туристическа таматика, опит в подобни преводи би бил плюс.
3. Заплащането зависи от обема на текста и големината на сайта, така че можем да го договаряме за всеки сайт отделно. Предвид това, че сайтовете са малки - 2-3 странички+ бутони ориентировъчна стойност от 20-50 лв на сайт за една версия.

За контакт - ЛС или скайп dimo.jelev
Ще се радваме да предоставите примери за труда си.
 
Здравейте! Можете да ми изпратите един сайт за превод, за да прецените дали е добре направен превода и да решите дали може да ми се доверите. Занимавам се професионално с английски и уча в школа, затова мисля, че мога да Ви помогна. Ще се радвам да спечеля доверието Ви! Поздрави!
 
Здравейте, Димо
Разполагам с над две години опит в сферата на преводаческите услуги. Ще се радвам да бъда полезна. Темата Ви представлява интерес за мен, ще се радвам да бъда полезна!
 
Здравейте, виждам, че поста Ви е от доста отдавна. Все още ли търсите партньори за превод на сайтовете, които изграждате?
 

Горе