Превод от Английски на Български

Фирма "Бизнес ЕС" ООД е регистрирана в Търговищки окръжен съд със собственик Сертел Месут. Изпълнителен директор на "Бизнес ЕС" ООД е Сертел Мустафа.
"Бизнес ЕС" ООД има богат и дългогодишен професионален опит в подизпълнителски дейности за различни сфери и бизнеса в България и Европейския съюз. Огромна част от професионалния път на дружеството е формиран от подизпълнителски дейности на големи компании от Европейския съюз. От създаването си "Бизнес ЕС" ООД фокусира основната си дейност в предоставянето на най-добрите професионални услуги. Те се основават на трудолюбив екип от професионалисти, достигайки и задоволявайки нуждите на клиентите. Също така работят заедно със своите клиенти за постигане на най-доброто европейско качество.
Фирмата започва дейността си с помещения, разположени в Търговище. През годините на помещенията са напълно преструктурирани три пъти, за да достигне сегашното развитие, висока ефективност и конкурентно ниво на работа. Всичко това е постигнато чрез амбиция, упорита работа, опит и многобройни изследвания, направени в областта на подизпълнителски услуги в други страни.
Най-голямата голямата гордост на "Бизнес ЕС" ООД е неговата далновидна кадрова политика, чрез която компанията поддържа специалисти и персонал, многократно доказали своите качества в областите, в които работят. Това е фактор, който определя високата ефективност и ниски разходи за услугите, които са намалени приблизително три пъти в сравнение със старите начини.
Високо качество и разнообразни услуги, ниски и конкурентни цени, доказан дългогодишен опит, коректност във взаимоотношенията с клиентите прави "Бизнес ЕС" ООД предпочитан партньор за многобройните си клиенти в цялата страна и в чужбина.

Маркетингова стратегия
"Бизнес ЕС" ООД развива своята дейност в продължение на пет години, през които има добре развита маркетингова стратегия, която демонстрира своята ефективност по отношение на качеството и цената на услугите си и добри отношения със стари и нови клиенти. С добър мениджмънт и логистика, компанията успя да запази позициите си на пазара, като същевременно развива и нови. Компанията разчита на точния баланс между безопасност, паричен поток и печалба.
Освен професионализмът, принос за популярността на компанията е и добре изградената си инвестиционна и рекламна политика.

Кинтити в PayPal ако може, че ePay не го ползвам.
 

Горе