Предлагаме Дропшипинг на детски играчки, джаджи, домашни потреби, продукти за здраве и красота

kaiba_corp

Member
Онлайн магазин Stemago.com предлага класически дропшипинг, афилейт и стоки на едро от следните категории: Автоаксесоари, Детски играчки, Домашни потреби, Аксесоари за домашни любимци, Аксесоари за кухня, Джаджи, Продукти за здраве и красота, Уреди против насекоми и гризачи и други...

Платформа за дропшипинг, в която може директно да се регистрирате - b2b.stemago.com...
След одобрение на профила (което се случва до 72 часа, в работни дни) - ще ви се отключат 2 различни цени за всеки продукт: една за дропшипинг и една за покупка на едро.
При дропшипинга получавате отстъпка от около 30-35% на крайните цени на продуктите към клиенти в Stemago.com. Цените за покупка на едро са по-ниски (50+%).

Условия и варианти на работа:
-класически дропшипинг - предоставяте ни товарителница за поръчка, издаваме ви фактура за плащане по банков път за стоката с отстъпка и я изпращаме на клиента с вашата товарителница, от името на вашата фирма
-афилейт (побългарен дропшипинг) - предоставяте ни данните за поръчката и ние изпращаме стоката към клиента от наше име. След това - ви изплащаме комисионна в размер на дропшипинг отстъпката на договорен период от време (например: веднъж седмично, веднъж на две седмици, веднъж месечно)
-покупка на едро (плащане по банков път, след издаване на фактура, доставка за сметка на купувача)
-изпращаме стоката по Еконт
-разходи по върнати и непотърсени пратки при афилейт вариант - за ваша сметка
-срокове за доставка - от 1 до 7 работни дни
-можем да ви предоставим продуктов фийд
-налични над 600 различни вида продукти за търговия на едро и дропшипинг, ежеседмично се добавят нови
-пълна финансова компенсация от наша страна - при дефектирали продукти
 

Горе