Предлагам: изработка на лого

HavVvoC

New Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здрасти пичове :) Някои може да са забелязали, че си направих една почивчица от форума за известно време, но това време свърши и реших да се позавърна. До скоро работех като дизайнер за една рекламна агенция но по различни причини прекъснах работа там. Сега искам да се отдам малко на фриланс проектчета и ми се ще да си намеря малко клиентела от тук :) Това, което ви предлагам в тази тема е специално изработка на лого. Пакета включва изработка на проект за лого, визитна картичка с това лого и бланка с хедър и футър с логото + информация за фирмата. От момента на заявката, гарантирано приключване на 3 работни варианта в рамките на 3 работни дни. Следва одобряване от страна на клиента на един от вариантите или изготвяне на други до достигане на желания от клиента ефект. В края се предоставят cdr, psd ( и други формати желани от клиента) файловете на одобрените проекти за лого, визитка и бланка. Цената на цялото удоволствие е само 40 лева (за сигурни съфорумци, с които се познаваме отдавна - намаления). При започване на работа се предплащат 10 лева капаро, а останалата част при избор на проект.
Мисля, че цената си е доста добра, при положение, че колеги се хващат за двойно повече пари да изработят същия обем работа.
При интерес от страна на клиент мога да предоставя портфолио на изработени лога за фирмите, които са се съгласили да предоставят работни или одобрени варианти.


ПС. Ако някой се чуди, още извършвам и останалите услуги описани в старото ми сайтче, преводаческа дейност - също. Просто подготвям нов онлайн проект. :)

Поздрави на всички, дано скоро имаме бизнес взаимоотношения с някой от вас :)
 
От: Предлагам: изработка на лого

А фирмен шрифт и логото да е с него? Лого гайд?
Също така една рекламна папка за печат. Тва е накратко.

Сори че не ти отговорих на личното, но и при мене е много пушек.
 
От: Предлагам: изработка на лого

фирмен шрифт - разбира се никакъв проблем. Папката за печат също няма проблем. Лого гайд ми обясни с 2 думи за какво иде реч, че не съм се сблъсквал с това (или поне не с това име) и мисля че и там няма да има проблеми. За ЛС-то, споко ;)
 
От: Предлагам: изработка на лого

Направо ти копирам изискването:


"Лого + лого гайд с описание на възможните визуални ситуации, при които се използва логото и фирмената марка, възможни цветови вариации, възможни неправилни приложения, варианти, които определят как ще изглежда представянето на фирмата по различните рекламни медии, гаранция за качеството и запазването на корпоративната идентичност..."

А папката ще е обикновенна папка. На нея ще е логото и някакви зарибявки.. като.. всяка рекламна папка :) Само не е ясно още колко дебела ще е и какви размери ще се предвиждат за дебелината и разни такива детайли.

Ако искаш дай по скайпа
 
От: Предлагам: изработка на лого

Ами да, няма проблем, пиши ми в скайп да поговорим малко по - нашироко...
 
От: Предлагам: изработка на лого

офетата ме интересува, дай телефон за контакт - става въпрос за стоителна фирама
 
От: Предлагам: изработка на лого

Отговорих ти на ЛС и добре, че и ти ми беше писал, че иначе незнам кога щях да видя в темата... иначе телефон за контакти: 0898888640
 

Горе